BMI Hesaplayıcı (İdeal Kilonuzu Öğrenin)
-
ufak bi proje yaptım, boyunu kilonu girip BMI ni öğreniyorsun, yada "ideal kilomu öğrenmek istiyorum" diyorsun, söylüyor ;) görmek için;
-
BMI = 600000
Durumunuz : Hiper Obezİdeal kilonuz 0 kg
resmen dalga geçio amk :)
-
saçma sapan değer girersen dalga geçer tabi ;)
edit: bu arada ilk postta projeye değilde ilgili yazıya link vermişim, projeye link;
-
bu kadınlara göre ayarlanmış bi hesaplayıcı kadında boyla kilo arasında 10 kilo olması lazım erkeklerde boyla kilonun eşit olması lazım.
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadınlara göre ayarlanmış bi hesaplayıcı kadında boyla kilo arasında 10 kilo olması lazım erkeklerde boyla kilonun eşit olması lazım.
-----------------------------ne yaptın hoca boyla kilo eşitmi? :-O
wikipedia dan aldığım formule göre yapıyorum;
-
10 kg kadarcık vermem lazım :D
-
yok bmi indexinden deil ideal kilodan bahsediyorum
-
hacı ben bu işten bişi anlamıorm boy 1.76 kilo 68 ideal kilom 68.15 yani mükemmelim o zaman bu göbek niye ?? bira göbeği midir nedir bu lanet şey vücudumun göbek harici hiç biryerinde yağ yok bide gıdık var işte..
-
yağ oranında kaynaklıdır 5 kilo yağ ve 5 kilo kas tartıda aynıdır görünüşte farklı
-
hacı bu yanlış bea 50 cm boyu 50kg olan birinin ideal kilosu 5,5 kg felan çıkıyo
onu geçtin benim 40 kilo vermem lazım bu hesaba gore boy 179 olurum ben yaf deri kemik kalmaz uçar 40 kilo verirsem
-
arkadaşlar yetişkinlere yönelik bir fonksiyon bu, çok komplex olmadığı için, yaşa ve cinsiyete göre ölçmüyor, o kadar ayrıntılı değil, sanırım yaş ve cinsiyet için ayrı hesaplarda vardı yanılmıyorsam.
bu arada ideal kiloyu bulmak için kiloyu kullanmıyor ama ben genede kiloyu zorunlu tutmuşum ;) neyse olur böyle,..