BMW "03

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    biz kabul ediyoruz, fotoyu koy lan artiz paso atip tutuyosun senin yaptigin neymis diye sormadik diil... ama ben acaip grafikerim deyip de sonra sikim gibi bisey koyunca tashak geciyoruz dogal olarak...heleki, sen isi gucu birakip designer a kafa tutuyodun... yuh yani...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Musket bunu yazdı:

biz kabul ediyoruz, fotoyu koy lan artiz paso atip tutuyosun senin yaptigin neymis diye sormadik diil... ama ben acaip grafikerim deyip de sonra sikim gibi bisey koyunca tashak geciyoruz dogal olarak...heleki, sen isi gucu birakip designer a kafa tutuyodun... yuh yani...

aha aynen bu

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

2) antikky kardesim paintte takılırsan sor bana çekinme :)

painte senden iyi oldugu kesin!!

çalışman aynen  sana benzemiş..

senin gibi özürlü m.q :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

olum doğuhan sen git ya valla bak.uğrama bu siteye göt oldunuz diyosun ama kimin olduğu bariz be..bundan sonra sana cvp vermicem.İnsan istenmediği yerde durmaz.Tabi insansan o başka

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    doğuhan kimin ne olduğu belli olmaz anladınmı.Sana dedimki daha önceden nickim değişikti sportcom kullanıcısına bakarsan kimin hangi tarihte kayıt olduğunu anlarsın.Ayrıca 18 yaşındayım ama allaha bin şükür beynim senden daha fazla gelişmiş..Boyumu posumu göstereyim sana adres verdim istediğin zaman biz senin gibi beyoğlu çocuğu değiliz izmirde yaşayanlar çimentepenin nası biyer olduğunu bilirler.Bundan sonrada tartışmaya gerek yok sanırım.Senin gibi biri için forumu boşuna kirletmeyim.Desegner ıda yaptığı resimlerden tanıyorum herşeyde açık ve ortada.Oda anlamışki artık seni iplemiyo...Senin gibi yaptığı resimlere bile yabancı isimler takan adam zaten en fazla n olabilirki

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

legendary bunu yazdı:

olum doğuhan sen git ya valla bak.uğrama bu siteye göt oldunuz diyosun ama kimin olduğu bariz be..bundan sonra sana cvp vermicem.İnsan istenmediği yerde durmaz.Tabi insansan o başka

kayıt tarihi daha şunun şurasında 8/26/2005 olann 17 lik velete bak beni kovuyo :) basit adsl kültürünün çarpık kentlesmesinden doğan yeni yetme velet sen ne biliyosun söyle boyunu görelim ? Aslanım eğer boktan olduğunu düsünüyorsun; o zaman daha iyisini yap, bekleriz.. bu arada "designer" la bi sorunum yok. Küçük bi tartısmayı büyüten senin gibi yeni yetmeler yüzünden yanlıs anlasılan bi dünya şey oldu + gözüm üzerinde, adam ol [adam] ok?

:)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 6375 Toplam Mesaj: 30