folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder BMW 3.20D İle BMW 5.20D Arasındaki Fark, Herkesin Önünde Bi Teşekkür Etmek İstedim.

BMW 3.20D İle BMW 5.20D Arasındaki Fark, Herkesin Önünde Bi Teşekkür Etmek İstedim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

koltuğa oturduğun an farkı anlıyorsun.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

o ne saçma bişeymiş öyle ya ilk defa duydum

Benim bi arkadasimda z-3 roadstar vardi onunda da bagajdaydi.

@Cagatay: hocam dedigin alet kac para Tr de?

Hocam buradan seç beğen al :)) 

2011 model 92.500 Euro ya var.

Burada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-2012-dogus-cikisli-porsche-cayman-sport-chrono-plus-paket-pdk-120807326/detay 2012 model 90.000 euro ya var.

Fiyatlar böyle hocam Japonya da nasıl acaba?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Burada http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-2012-dogus-cikisli-porsche-cayman-sport-chrono-plus-paket-pdk-120807326/detay 2012 model 90.000 euro ya var.

Abi yuh bu ne mk. 90.000 euro

Aha asagidaki araba aynisi hatta 1000km daha az kullanilmis Tl ile asagi yukari 80.000 tl

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Abi yuh bu ne mk. 90.000 euro

Aha asagidaki araba aynisi hatta 1000km daha az kullanilmis Tl ile asagi yukari 80.000 tl

Hocam ağlatıcan beni :(

Hocam bir de zahmet olmazsa maybach ve Ferrari f40 fiyatlarına bakar mısın?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=si5xeDUvKDA

Burası da Tokyo sanırım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Hocam ağlatıcan beni :(

Hocam bir de zahmet olmazsa maybach ve Ferrari f40 fiyatlarına bakar mısın?

Maybach

En ucuzu : 2003 model yaklasik 150.000tl. En pahalisi 2008 model yaklasik 210.000tl

Not: Japonya'da ikinci el satilan sadece 6 tane var.

Ferrari: Adamlar hicbirisi fiyat yazmamis. Fiyat icin arayip teklif alin yazmislar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Estağfurullah hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Eğer herhangi bir hata varsa kusura bakmayın, sitedeki verilen bilgiler ve broşürlerden ancak bu kadar oluyor.

manyaki bunu yazdı

3.16i lerin Twin Turbo olanları var hocam daha 2 hafta önce bir arkadaşım aldı ve 3.20d den çok daha atik.

Vardır hocam, biz yalnızca BMW'nin TR sitesindeki verilen Teknik Bilgiler'e göre karşılaştırma yapmıştık. Oradaki gerek hızlanma değerleri, gerekse yakıt sarfiyatı bakımından Turbo olan bir model olmadığı kanısına varmıştık. Arkadaşınızın aldığı model muhtemelen sitede teknik teferruatı verilen model değildir. TR sitesinde 3.16i olarak verilen teknik değerler, benim 1.6 olan ve  turbo olmayan aracıma yakın değerler :)

Doğrudur hocam çünkü normal 3.16i ler hakkaten hantal ve bir o kadar da çok yakıyor hatta BMW bu yıl 1600 motor çıkarmıcak diye bi söylenti vardı ama sanırım yine çıkarttılar. Arabanın dış görünüşünden ziyade siz de benim gibi hız seviyorsanız size 3.30 ci öneririm. Hem çok daha ucuz hem de basınca çok sağlam kaçıyo hani 0-100 6.5sn. Bende aynı renginin cabrio su var 125.000'de aldım geçen sene inanılmaz memnunum.

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Dediğiniz aracın motor özellikleri TR sitesinde yok ama İngilizce sitesinde var.

Hocam valla zevkler ve renkler tartışılmazmış, ancak bu tip araçlar bana hitap etmiyor. Ben de hız severim, ancak bu araçlar bana çok kullanışsız geliyor. Tek kapılı araç almak yerine 4 kapılı sedan tarzı araç almak bana daha mantıklı geliyor. Ben zaten 4 kapılı sedan tipi araç sevdiğim için o tipteki modelleri karşılaştırdım. Araç seçerken de benim kriterlerim sıfır olması, 4 kapılı sedan olması, silindir hacminin 2.0 ve dizel olması (fazlasına gerek yok düşüncesindeyim), manuel vites olması, az yakması, deposunun ve bagaj hacminin geniş olması ve en önemlisi de şasi sağlamlığı gibi özelliklerdir.

Bunların yanı sıra X serisini de inceliyorum. Onlarda da X3 modelinin üzeri gereksiz bence :P En azından sıfır alınmaz, zira MTV'si bile fazla. Çünkü X5 ve X6'ların TR sitesinde 3.0 dan aşağı motoru yok görünüyor :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Dediğiniz aracın motor özellikleri TR sitesinde yok ama İngilizce sitesinde var.

Hocam valla zevkler ve renkler tartışılmazmış, ancak bu tip araçlar bana hitap etmiyor. Ben de hız severim, ancak bu araçlar bana çok kullanışsız geliyor. Tek kapılı araç almak yerine 4 kapılı sedan tarzı araç almak bana daha mantıklı geliyor. Ben zaten 4 kapılı sedan tipi araç sevdiğim için o tipteki modelleri karşılaştırdım. Araç seçerken de benim kriterlerim sıfır olması, 4 kapılı sedan olması, silindir hacminin 2.0 ve dizel olması (fazlasına gerek yok düşüncesindeyim), manuel vites olması, az yakması, deposunun ve bagaj hacminin geniş olması ve en önemlisi de şasi sağlamlığı gibi özelliklerdir.

Bunların yanı sıra X serisini de inceliyorum. Onlarda da X3 modelinin üzeri gereksiz bence :P En azından sıfır alınmaz, zira MTV'si bile fazla. Çünkü X5 ve X6'ların TR sitesinde 3.0 dan aşağı motoru yok görünüyor :)

0 olmasını ben de çok isterim ama yeni modeller 200.000 civarı sanıyorum belki daha da çoktur. 3 kapılı seçme sebebimde e malum ilerde aile saibi olunca bu tarz bi araba çok abest kaçar şimdi biraz hevesimi almak istedim. O yaşlara gelebilirsem 250 beygir 3000 motor arabaya binsem de bascak kadar cesaretim olmaz sanıyorum :) X serisine aynen katılıyorum.

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kusursuz-guzellik-ilgiyi-sevenlere-bmw-e90-sahibinden-119345529/detay

Bu güzel abi param olsa bunu alırım

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 12355 Toplam Mesaj: 24