Bmw Mesaj Cektim
-
r3dros kanka sen devrimci adamsın yılmadan özlü sözlerine ve intikam dolu yorumlarına devam et yanındayım hacım :D
-
kına gecesi de yaparsın çukurova da :D kız alıyosun boru mu :)
-
tugra
yaparım tabi hacı en alasından hende 40 gün hele alalım bizim BMW yi arkadasına kırmızı yazıyla grafti olarak Gercekleşmiş Hayaller yazacam.. -
edit.
-
Bu arabayı bence alman saçma ne kadar hayalin olsada bişi yazıcam BMW'nin en düşük modeli olduğu için sana bakanlar işte BMW ye biniyomuyum biniyorum dicekler.Biraz böyle olucak en düşük serisi olduğu için ayrıca o parayı vericeğine ne bilim baktıklarında daha havalı olucak passat veya mini cooper alsan daha iyi olur çünkü o arabaya malesef o çok para tmm BMW olabilir fakat 3.20 filan alsan tamam dicemde bence küçük kasaya o kadar verilmez.Bence bir passat veya bir mini daha karizma olur :)
-
Benzin BağLandıda =) Mazotda ona yetişdi : ) iNŞaLLaH Alırsın.
-
bende fort mustang alacagim superr sneakk kopra :d valla eski model alacam ama golgeler senin bmw yi gecen youtubede izledim ferrari enzo ile kapisiyordu :D
-
onun zaten dizeli var :D
-
Allah Kavuştursun ne diyim. :) Bide Allah iyiliğini versin. :)))
Bende Ev almak istiyom Körolasıca İnşaatçılar Jakuzilisini yaparlarsa alacam. :)
-
Arabayı aldımmı ilk işim köyüme gitmek.. davulzurna calacak nede olsa cukurovalıyız..
arbanın fiyatı: 56.616 YTL
-----------------------------Ehliyetin varmı bari ;)
DEİŞİK Bİ FANTEZİ :) kolay gelsin :) hayırlı işler
Toplam Hit: 9639 Toplam Mesaj: 69