Böceklerin Yakın Çekim Fotoğrafları ( İsviçreli Fotoğrafçıdan 3 Yılda Çekilmiş )
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
zengo bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
haber sıtesı gıbı oldu tbt arkadas :D
elektrıklı mınıbus u de baskası verır artık
-----------------------------haber sitesiyle ne alaka ?
Bu tip şeyler heryerde göremiyeceğin şeylerdir bu fotoğraflar sergilerde sanat okullarında sergileniyo ve millet görsün dedik
ilgilensin diye boş bi paylaşım değilki ?
Ama neyse senin gibi adam çok nasıl olsa bunada alışkınız..
-----------------------------kardeş yanlış anlama ama sabah bunları milliyetin haber sitesinde gördüm :D "her yerde göremeyeceğin" demişsinde :D
-----------------------------Evet bende şimdi hürriyetten aldım bunu ??
Ben isviçrede sergiden getirdim demedim ki ?
Ama siyaset değil bişi değil ?
Kaç tane böceğin böyle ayrıntılı halini biliyosunuz ?
Ne biliyim sayfaları dolduran siyaset din yada geyik konularından farklı bi çalışma olduğunu düşünmüştüm
Neyse söyleyelim yönetime silsinler.....
-----------------------------http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16073582.asp?gid=373
Fotografcılıkla ugrasanlar ,ilgilenenler zaten cesıtlı yerlerden buluyor bu tarz macro çekimleri.
Daha neleri var bunların.
Neyse ya ne halın varsa gör
-
harikalar.. nasıl bi aletle nasıl bi makroyla çekmiş amk :D
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16073582.asp?gid=373
Fotografcılıkla ugrasanlar ,ilgilenenler zaten cesıtlı yerlerden buluyor bu tarz macro çekimleri.
-----------------------------sen ne saçmalıyon hocam ya. haber sitesine dönmüş dedin o senin fikrin bişey diyemeyiz. ama ne bu şiddet bu celal sanane adam paylaşmak istemiş paylaşmış iyi de etmiş. fotoğrafçılıkla uğraşanlar buluyormuş başka yerde mantığa bak amk. uğraşmayanlar görmesin mi?
-
g2k bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------sen ne saçmalıyon hocam ya. haber sitesine dönmüş dedin o senin fikrin bişey diyemeyiz. ama ne bu şiddet bu celal sanane adam paylaşmak istemiş paylaşmış iyi de etmiş. fotoğrafçılıkla uğraşanlar buluyormuş başka yerde mantığa bak amk. uğraşmayanlar görmesin mi?
-----------------------------yaw salla hocam he diyip geçiceksin işte salla..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
yaw salla hocam he diyip geçiceksin işte salla..
-----------------------------bu haber sitesi takip edenlerin de gün içinde gördükleri konuyu forumda görünce "haber sitesine döndü." diye atlamaları da moda oldu. birisi çıkıp da atlamasaydı ben bunun haber olduğunu anlamazdım şahsen. bu trafik kazası ya da şofben zehirlenmesi gibi bir haber değil ki gayet ilginç fotoğraflar.
sallama abi niye sallıyosun ondan sonra gidip başka konuda da yapıcak aynı şeyi. milletin sinirini tepesine çıkarıcak.
-
ne kadar tatlıymış len bunlar
bi daha böcek öldürmücem ak :D
-
güzelmiş..
-
MrRankeR bunu yazdı:
ne kadar tatlıymış len bunlar
bi daha böcek öldürmücem ak :D
-----------------------------tatlı mı o.O
alayı katil bakışlı bunların