Böcektic V1.0 (RAT)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ciddi manada zor bişey yapmışsınız tebrik ederim. ancak ratlarda hep eleştirdiğim bi nokta sizin rattada var. tekrar söylüyorum cidden güzel elinize sağlık ancak sıradan. yani her ratta olan şeyler sizin ratınız gibi 100lercesi var. ancak zor olan bişey geliştirmeniz dileğiyle.
-----------------------------kendi yapmış tanınmıoyr ve dosya transferi işlemi var bunlar bile buradaki bir çok müridin işini görüür.
Kodları o kadar kompleks değil kenarda bir tane benim de var ama göz nuru verilmiyor be abi :D
-
nerde yazdın programı ? şimdi indirip denemek istemiyorum ama system32 klasörünün içi baya kalabalıktır oraya girdiğinde tüm dosyaları gösterebiliyor mu onu dene mümkünse kendi pc de değil de server uzak bi bilgisayar olsun.
-
antiler yakaliyomu ?
-
x-files bunu yazdı:
üstad ne işe yarıyor işlevi nedir
-----------------------------evet ya ne işe yarar
-
güzel olmuş eline emeğine sağlık hacı
-
vakit kaybı+ bu adam daha önce kaç kişiye virüs bulaştırdı keylogger dağıtarak cevap bile vermedi konu silindi.indirmeyin sakın.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------vakit kaybı+ bu adam daha önce kaç kişiye virüs bulaştırdı keylogger dağıtarak cevap bile vermedi konu silindi.indirmeyin sakın.
test ediyorum hocam birazdan sonucu söylerim -
bu tip konuları üyelere özel açında avler yakalamıyosa bile yakalanır olmasın
-
basit bi xor tekniği ile tanınmaz yapılır sorun depil RAT : Client server olarak 2 şekilde çalışır teamwiever a benzete bilirsiniz ama bu daha gelişmişdir server oluşturursunuz no ip adresi felan alıp karşı tarafa server.exe (virüsünüzü) atarsınız karşı taraf bunu açdıgı zaman ve karşı tarafdan habersiz bir şekilde bilgisayarına sızarsınız bukadar basit
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------vakit kaybı+ bu adam daha önce kaç kişiye virüs bulaştırdı keylogger dağıtarak cevap bile vermedi konu silindi.indirmeyin sakın.
cevap veripte vermedi diyen ne olsun ? kime bulaştırmışım bitanesi çıksın desin ozaman çoluk çocuk muhabbeti yapmayın.