Bodruma Tatile Gelirseniz Çınlatın.
-
balayına ayarla ocak ayına ınsallah
-
hocalar şuan evdeyim , yarın ben size fiyat vereceğim.
balayı çiftlerine özel ikramlarımız oluyor :)
şuanda havalar gayet güzel , fakat gelmeden önce hava durumuna bakmanızda fayda var.
Ege burası , bi gün günlük güneşlik ertesi gün yağmur çamur olabiliyor.
Özel suite odalarımız var bütçesi biraz daha olanlara özel.
İstanbul
aradaki farkı anlatablmişimdir umarım :)
birde otel sessiz sakin tatil isteyenler için bire bir hacılar. kafa dinlersiniz , eşiniz kız arkadaşınızla vakit geçirirsiniz veya arkadaşlarınız ile gezin tozun eğlenin seçim sizin ^^
PanxeR tarafından 24/Eki/13 21:29 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
hocalar şuan evdeyim , yarın ben size fiyat vereceğim.
balayı çiftlerine özel ikramlarımız oluyor :)
şuanda havalar gayet güzel , fakat gelmeden önce hava durumuna bakmanızda fayda var.
Ege burası , bi gün günlük güneşlik ertesi gün yağmur çamur olabiliyor.
Özel suite odalarımız var bütçesi biraz daha olanlara özel.
İstanbul
aradaki farkı anlatablmişimdir umarım :)
birde otel sessiz sakin tatil isteyenler için bire bir hacılar. kafa dinlersiniz , eşiniz kız arkadaşınızla vakit geçirirsiniz veya arkadaşlarınız ile gezin tozun eğlenin seçim sizin ^^
hocam 7-8-9 kasım akşamı 2 kişi akşam yemeği ala carte olabilir dahil fiyat alabilir miyim?
-
3 sene öncesine kadar neredeyse 4 yıl her yaz oralardaydım. O zamanlar karaincirde okaliptüs bar vardı orada takılıyorduk, akyarlarda marinanın yanındaki halk plajında da baya girmiştim. Bayadır gitmiyorum canım çekti be.
Bağlada yazlık tutuyorduk, oradaki yazlıklardaki manzarayı daha göremedim ben herhangi bir evde :D
-
gecelik oda fiyatı ne kadar 1 hafta güzel bir tatil yapsak yazın ortalama kaça patlar hocam ?
-
-
Kutikula bunu yazdı
gecelik oda fiyatı ne kadar 1 hafta güzel bir tatil yapsak yazın ortalama kaça patlar hocam ?
Şu fiyat meselesine açıklık getirsen baya iyi olacak.
Akyarlar denizi gerçekten göze batıyor, popüler mekan olmasa da gayet hoş.
-
aga valla hayat size güzel yav :)
-
çizik attım yazın olabilir
-
muaythaist bunu yazdı
fiyatlardaki biraz güzelliğinin yüzde oranı ne ola ki? :)
bi de deniz sezonu olmayan bir vakitte istanbullardan kalkıp gelmeye değer mi?
hanımla gelebilirim disko bar adamı değiliz ona göre (:
early booking discount veya walk-in giris fiyati uygundur,
dusuk sezon oda fiyati gunlugu 50-60 liradan , half-board konaklama (varsa kahvalti-aksam yemegi olarak , ogle ,ikindi cay saati falan bufe acmiyorlardir zaten insan yoktur) + balayi ciftiyiz dersiniz meyve sepeti + sarap gelir odaya ilk check-in gunu.P