folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bodrumda Yılbaşı Partisine Nedersiniz?

Bodrumda Yılbaşı Partisine Nedersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    arkadaşlar az önce muğla ile ilgili bi başlık okudum muğla toplantısı gibi bişilerden bahsettiler....patetes hocamla muğlada olduğumuz için ona bir tavsiyede bulundum oda olabilir dedi ve şimdide sizlere soruyorum....bodrum/gümbette yılbaşına özel bir partiye nedersiniz_?
    mekan bodrum/gümbette ve bodrumun tek after house (olması lasım) ruhsatına sahip bi mekan...yani bu  7/24 açık anlamına gelmekte...bunun avantajı ne derseniz gece 3 ten sonra tüm barlar kapandıktan sonra millet bu bara koşuyor :D 
    artı muğladan bodruma gidiş ve dönüş servisimiz bulunmakta....bunun yanında bir lokal içki bedava...bilet ücreti 30tl.....madem bi toplantı yapılacak ve bu yılbaşında yapıcalak bu iş öyle evde felan olmaz dedim....
    mekan tanıdık dj kankam :) parti organizasyonuyla ilgilenen adam eski patronum (aynı zamanda oranın ses ve ışık işlerinide bodrumdaki pek çok mekan gibi o yaptı) 
    yani güzel bir yılbaşı ve güzel bir toplantı yapmış olacağız....bu sadece muğalı arkadaşlar için değil maddi durumları ii olan arkadaşlar için de geçerli...yani ben ist. kardeşim gelmek istiyorum derse neden olmasın....kalcak yer de ayarlarım bende kalırsınız :) problem yok yani....
    bana uyar diyenler bana özel msj atsınlar hatta bilmiyorum sakıncası varmı ama telefonumuda burdan verim çünki pek zamanımız kalması kişi sayısını belirleyip ona göre servis ayarlıcaz......
    tel: 0554 863 84 25
    mekan adı heart beat...bodrumlular bilir....öle ağam paşam bi yer değil ama bi çok mekandan iidir eskimsi bir havası vardır...bilmiyorum son durumu nedir ama orta seviye diyebilir en son dekorasyon felan yapıyolardı lazerler felan almışlardı...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mekanın adı ney hoca

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

samsundan da gelebilir miyiz la ? :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

mekanın adı ney hoca

AFİŞ... =

heart beat 

gel tabi hocam nedemek...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

mekanın adı ney hoca

hocam yazıyı okudun mu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

mekanın adı ney hoca

hocam yazıyı okudun mu ?

msj ı sonradan düzenledim hata bende yazmayı unutmuşum :( 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ilk defa duyuyorum ve gümbette açık yer olmaz yılbaşında anca 1-2 yer gümbet sessiz olur bodrum merkez güzel olur gerçi barlar sokağının yolunu hep kazdı belediye kapatamıcaklar yılbaşına kötü oldu ama dur bakalım

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

ben gecen yaz bodrumdaydım tur teknesinde çalıştım üstat daha öncede barlara ses sistemleri yapan bi elektronikçideydim barlar sokağında bi çok mekana sistem yaptık ama hiç birinden cacık olmaz en güzel gümbet x barın sisteminide biz yaptık orası tek vaz geçişmezimdir artı central da iidir burçak abim orda çalıyodu bu partinin olacağı mekanda x barın hemen ilerisinde sola sapan sokağın başındaki marketin yanında çift kapılıdır üstü yanlış hatırlamıyosam çin lokantası...

ve tek 7/24 açık ruhsata sahip yeni yasa çıktı ama bu adamların ruhsatını iptal edemiyorlar :) gelebilecek durumda olan herkesi beklerim....iyi geceler...şimdi çıkıyorum teli yazdım gelmek isteyen olursa saat felan farketmez arayabilir....yardımcı olmaya çalışırım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

yazın hareket gümbette tabide kışın durum farklı oluyo. ayrıca yabancı gazetelere bile çıkmıştı gümbet. başlık şöyleydi : ne kadar çirkin olursanız olun gümbette size eş vardır gibisinden bişiler

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

haci gümbete bi daha zikseler gitmem , xbar da başka bi kaç yerdeki rezil durum yüzünden.

geçen yılbaşını bodrumda yaptık çok güzeldi white house full+full idi. 

bakalım %99 muğlaya akarım. orda olanlarla da gündüzden bi görüşürüz.

7/24 açık olması için ses geçirmez yaılıtıma sahip olması gerekiyor sanırım 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

öyle olmasa ruhsatı olmaz diye biliyorum ayrıca işletmecileri sağlam adamlar bulmuşlardır yol yordam :) gümbet fena yerdir....bodrumda white house kalite mekan biliyorum artı barlar sokağında değilde şehir merkezinde postanenin tam karşısında victory var orası baya bi kalite mekan :) benim vazgeçişmezlerimden biridir...cevdet abim sağolsun her gece ağırlardı bizi suat ateş dağlı ile ordan bi tanışmışlığım bile var :) 

Toplam Hit: 2096 Toplam Mesaj: 16