Body Hakkında Bilimsel Sorularım?
-
çalıştktan 2 saat sonra bol miktarda süt içersen kas yapımına yardımcı olur , amino asit pek önemli bişey degil protein kdr etki yapmaz... bi süre doğal çalış snde herhangi bir şeye ihtiyacın olmadıgını görüceksin eger düzenli ve azimli calısırsan...
-
hacı bırak o işleri sen görünüm diyorsunda bence doğal çalış bak çalışmaya başladıktan bir hafta sonra iştahın artacak :) bence doğal yollardan git 3 ayda istediğin şekile girersin diğer zavazingoları bıraktıkdan sonra fil gibi olursun...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi doktorda adam gibi yağ oranını ölçürdüysen ve %34 çıktıysa yağ yakıcı kullanman gerekiyor demektir kesinlikle. Benim tam tersi kilo alma çabalarım olduğu için senin alanın ile fazla ilgilenmedim ama öncelikle protein, ikincil olarak karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerektiği kesin. Yağ kesinlikle bünyene almayacaksın, özellikle doymuş yağ ve trans yağ. Sağlıklı yağ denilen kuruyemiş yağları, sütteki yağ vs. gibi yağlardan alıcaksın ve makul miktarlarda, bunlar vücudun yağ ihtiyacını karşılamak için sadece. Bol tekrarlı bir antrenman yapıcaksın(12 tekrarın altına düşme). Çok sık ve az yemek yiyeceksin, bu metabolizmanı hızlandıracak. Protein tozu olarak Optimum %100 Whey Gold Standart öneririm. Yağ yakıcılar hakkında pek fazla bilgim yok araştırmanı öneririm. Amino asiti ayrıca almana hiç gerek yok, alacağın yağ yakıcılarda ve özellikle benim söylediğim protein tozunda zaten çok kaliteli amino asit profilleri mevcut. Kreatin bu yaşlarda almak gereksiz ağır bir supplement, 30+ yaşlarda başlanması gereken bir şey bence.
Sormak istediğin başka şeyler olursa PM'e başvurabilirsin. :)
Kolay gelsin.
-----------------------------
ya senden zaten msnde aldım y amarka ankaradayım işte amerikan pasajı var her bir toz var bir o yoktu:) sinir oldum salak salak döndüm.
-----------------------------Düzenleme.