folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Body Sporuyla İlgilenen Hocalar

Body Sporuyla İlgilenen Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

ultrAsker bunu yazdı:

knuckleduster bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

hacı senin derdine derman olacak şey hardline progainer :)

uzak dur.

o neden?

kullandım, biliyorum. adamı body'den soğutur.

bende kullandım sogutmadı :D kişiden kişiye değişiyo demek etkisi

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar saçmalamayın protein tozunu alan kişi ona görede antreman yapması gerekir ki bu da evde mümkün değil sizde adama protein tozu öneriyorsunuz yapmayın lütfen.. Hocam protein tozu kullandığında onun karşılığına denk gelecek antremanı yapmazsan yağ yapar ve bilinçsiz kilo yapar.. sen bolca şınav çekmeye bak dar açı ve geniş açılarla.. sonra metabolizmanın çalıştığını ve yemek yiyişinin arttığını göreceksin.. dedikleri gibi çavuşuda çok tokatlama :) pilava makarnaya ağırlık ver ana yemeklerden sonra mesela pilavı yiyebildiğin kadar ye aban yani biraz miğdeyi kas.. bende hayatımda 65in üstüne çıkamıodum en son ramazan bayramında tartıldım 65dim şimdi 70 olmuşum bende senin gibi şu anda evde çalışıyorum..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Kasları daha da şişirmek istiyorsan ağırlık arttırmak zorundasın. Tekrar sayısını arttırmak pek fayda sağlamayacaktır. Bu yüzden salona gitmen şart. 

Düzenli beslen iyi uyu. Öyle aminoasittir proteindir hiç gerek yok. 

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Spor-Dan-Anlayanlar-Yada-Ilgilenenler-Bir-Bakin-Hele-106693/2/

burdaki postlarımı oku hocam :)

ayrıca yine bir konu sana faydalı olacağını düşünüyorum protein enerji .. vs

http://www.tahribat.com/Forum-Vucut-Gelistirme-Yardim-106645/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Yemişim protein tozunu.Çalışmaya başlamadan önce yumurtanın akını,balla karıştır ve iç.Bu gerçekten işe yarıyor.Çalışmayı bitirdikten sonra da bol bol proteinli şeyler yedin mi tam olur :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

Bende temmuz ayında başladım body sporuna. başladığım zaman 66 kilo civarı falandım boy 1,90. başladıktan 1 ay sonra Optimum Serious mass kullanmaya başladım şu an ikinci 5kiloluk paket bitmek üzere ve 77 kiloyum ama sadece serious mass la olan bir şey değil bu günde 4-5 öğün yemek yemeye başladım sabah 8 de kahvaltımı yaparım saat 10 gibi illa bişeyler yerim poğaça, börek, yumurta vs. saat 1 de öğlen yemeği sonra saat 4-5 gibi yine  şeyler yerim özellikle tavuk pilav akşam spora giderim 11 gibide akşam yemeğini yer yarım saat sonra falan meyve yiyip yatarım(sürekli kuruyemiş tüketirim gün içinde). haftada 6 gün spora gidiyorum he bide ek olarak kreatin almaya başladım ama şu an pek etkisini hissetmiyorum başlayalı 5 gün oldu sadece. yani kısaca body demek %60 beslenme %30 antrenman %10toz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    protein tozuna uzak dur diyenler neyden yapıldıgını biliyormu acaba tamamen doğal oldugunu biliyormu yediğiniz domatesden daha sağlıklı beynir altı suyunun bi işlemden geçirip izole ediyorlar o şekilde oluyor doğaldır yulaf ye yulafda güzeldir sütle yogurtla bundanda ye tonbalığı ye tavuk göğüsü felan bunlarda protein wardır bide kilon dan vucudda nekadar protein gerekli onu çıkarıyolardı tam bilmiyorum onada bak beslenme programı yap kendine uzak dur diyenlerede bakma bi bokdan çakdıları yok ama şıu şekilde yap profesyonel biçimde 5-6 ay gittikden sonra başla protein tozuna ondan öncesi doğal takıl bu arada gainer protein tozu değildir komplex birşeydir kilo aldırmaya yöneliktir içinde bi kaç protein çeşidi bulunmakdadır kullanacgınız protein whey olursa daha iyi olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Anladığım kadarıyla Çavuşu Fazla Tokatlamıcam ::D Ve Tekrar Sayısındansa Ağırlıkalrı Arttırıcam.. Ama spor salonlarına verecek zaman ve maddi imkanım olmadığı için evde çalışıyorum.. Ve çalıştığım bölgeler Karın (Mekik) Önkol,Arka Kol (Dambıl) çalışıyorum.. Kiloları Arttırırım..

Şimdi Birileriniz Toz Önermemişssiniz Birileriniz Önermişssiniz Ne Yapayım?

Yeme Konusunda Su tüketimim Fazla Günlük yiğecek tüketimim fazla Ama Ne yediğime dikkat etmiyorum yani yiyorum

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    Hocam toz zararlı bişey değil ama sen o tozun karşılığını verecek bi antreman yapmazsan>> ( ki yapamazsın evde bunu emin ol mümkün değil evde bunu yapabilmen. ) >> acaip şekilde zararına olur fena kilo alırsın bi işine yaramaz..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı:

Anladığım kadarıyla Çavuşu Fazla Tokatlamıcam ::D Ve Tekrar Sayısındansa Ağırlıkalrı Arttırıcam.. Ama spor salonlarına verecek zaman ve maddi imkanım olmadığı için evde çalışıyorum.. Ve çalıştığım bölgeler Karın (Mekik) Önkol,Arka Kol (Dambıl) çalışıyorum.. Kiloları Arttırırım..

Şimdi Birileriniz Toz Önermemişssiniz Birileriniz Önermişssiniz Ne Yapayım?

Yeme Konusunda Su tüketimim Fazla Günlük yiğecek tüketimim fazla Ama Ne yediğime dikkat etmiyorum yani yiyorum

3 seneden fazladir bu sporun icindeyim, eger spor salonuna gidemeyeceksen evdeki calosmalarindan once- sonra bol proteinli seyler yemdn daha ekonomik ve uygyn olacaktir. Body salonuna gitmeden biseye yaramaz ya da etkisi cok cok az olur.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 3749 Toplam Mesaj: 22