folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Body'e Başladım Önerileriz

Body'e Başladım Önerileriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hacılar arattım forumda bir sürü konu vardı okudum ettim ama kendi durumumda bir örnek bulamadım o yüzden konu açtım. Şimdi 2 ay önce salona yazıldım ama düzenli gidemedim filan derken benim asıl sorunum kiloydu. 187cm boy 110 kilo var, akşam yemeği kestim ve birazda salona gidince 102 kiloya düştüm 1-2 ayda. Geçen haftadan itibaren hocanın verdiği program hafif geliyordu ve maksimumlarımı belirledim ve böyle 5 antreman filan yaptım. Buraya kadarda herşey normal. Sorun şurda çıkıyor, bel ve karın bölgemde yağ var yani diet yapmam gerek ama bir yandanda antremanda çalışabilmem için enerji ve protein almam gerek. Çalıştığım için öyle düzenli bir yemek yemem yok ve yemek seçme şansımda yok. Ancak yağ yakması için ve kas oluşumu yanında yağlanma yapmaması için nasıl yiyecekler ve hangi zamanlarda önerirsiniz. Özet: bir yandan götü göbeği eritip, bir yandan kas yapmak üçgen olmak seksi olmak istiyorum ve bu sırada nasıl beslenmem gerek.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Karın bölgendeki ve basenindeki yağları eritmen için bol bol mekik çekmen gerek. direk body yaparsan vücüt şişer ayrıca koşmanda lazım terleyerek yag yakman lazım. aynı sorun bendede vardı 100 kilodan 77 kiloya düştüm zamanla şekeri yağı tuzu kes ekmek 2,3 dilim ye sınırla ozazaman yağlarını yakarsın direk body yaparsan vücüdun şişer .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

aktas_967 bunu yazdı:
    -----------------------------

Karın bölgendeki ve basenindeki yağları eritmen için bol bol mekik çekmen gerek. direk body yaparsan vücüt şişer ayrıca koşmanda lazım terleyerek yag yakman lazım. aynı sorun bendede vardı 100 kilodan 77 kiloya düştüm zamanla şekeri yağı tuzu kes ekmek 2,3 dilim ye sınırla ozazaman yağlarını yakarsın direk body yaparsan vücüdun şişer .

-----------------------------

karın bölgesindeki yağları kesinlikle mekik ile eritemezsin.genel kardiyo calısman gerek

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    body yapıyorum ve yapmam gerek çünkü; 1)amerikan futbolu takımı seçmelerine gidicem 2)işim gereği sürekli oturduğum için eskiden hayvan gibi güçlüyken artık güçsüzleştim moral yani.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

kaanlazayiflama.blogcu.com/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    şöyle yukarı alalım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    gece gece yukarı alalım tavsiyesi olan varmı acaba?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. diyetsiz killo verilmez çünkü kilo vermek vücutta karbon hidratın bitip yağların tüketilmeye başlaması olayıdır

2.body sporu kilo vermeye yönelik değildir sorunlu bölgelerde kasları sıkılaştırıp geliştirerek daha düzgün sarkmasız görüntü oluşturur

3.kilo vermek için kardiyo çalışmalısın yani koşu yürüyüş ip atlama burda yaktığın kalori önemli

4.ben 5gündür kılıç idmanı yapıyorum manyak etkili ve faydasını görürsün kendine 40 liralık ağğır ve dandik kılıçlardan al bitane başla

lan hepsini okumamıştım uzun yazmışşın kusra bakma hocm haşlanmış tavuk yumurta  pirinç bildiğim en iyi protein kaynakları ayrıca pirincin enerjisi fena değildir ayrıca haftada bikaçkez balık ye zaten yağı tümden kesemessin karaciğerin uyarılmaz sorun olur oyüzden alacağın hem belli miktarda hemde omega olsun ama tabi en iisi bir doktora git

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Body dediğin olay 2 bölümdür. Birincisi hafif olanı fitness, ikincisi ağır olanı body building. Şimdi sen ne fitness yapıyorsundur, nede building. Cardio denen şey insanı fitnessa alıştırarak forma sokma amacı taşır. Koşarsın, terlersin, mekik çekersin... aklına gelen her saçma şeyi yaparsın. Ancak gidip 10 kiloluk dambılla 4 set yapamazsın. Çünkü biceps denen pazu kısmın yağlıdır. Şu döneminde 187 olan boyuna göre normal denecek kilo 87 dir.

(o kiloya kadar düşmen için en ideal zaman 1 yıla kadar uzayabilir.)

Sporu zorunluluk veya sorumluluk değil, hayat şekli yapmalısın. Ancak bu şekilde bir sonuç alırsın.

Temel besinin meyve, sebze, yulafı bol, tuzu yağı şekeri az şeyler olsun. Tabii yanındada yumurta beyazı, light süt, light yoğurt, beyaz et, kırmızı et ve özellikle balık yemelisin. En büyük protein potansiyeli et olarak balıktadır. Beyaz olaraksa yumurtada. Sabahları 2 yumurta beyazı sana iyi gelecektir. Aksamları ızgara et yiyebilirsin. Lapa temel besinlerinde nbiridir. Prinç ve bulgur lapası. Prinç lapası light yoğurt katmadan yenilemicek kadar mide bulandırıcıdır. Yinede bir dene. Olmazsa bulgur lapasını yemeye başlarsın. Spordan 1 2 saat önce lapa veya et gibi ağır şeyler yeme. Atıştırmalık olarak bahsettiğim protein kaynaklarından atıştır. ! 2 saat sonrada sporunu yap. Miktarları durumunu göze alarak mideni değil, gözünü doyuracak şekilde alırsın.

AZ YERSEN MİDEN KÜÇÜLMEYE BAŞLAR.

100 kilonun altına düştüğünde fitness in temel hareketlerine girmeye başlarsın. İşte o zaman cardioyu bırakmayacaksın. Dahada asılacaksın. Derin vücuduna bol bir elbise gibi olacak. Sıkılaştırmanın tek yolu spor + diet.

Fitness değil diğer her spor için temel kavramların arasında diette yerini alır. Çünkü spor demek esneklik ve çeviklik demektir. Hantal ve yağlı bir vücutla bunları başaramazsın. DUvarına bir Jason Statham fotoğrafı as ve hırslan.

Başarının temel kuralı hırstır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

1.80 im ve 60 kg civarındayım, vücudumda kas  yok...önerisi olan?

Çok sıkılıyom
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Şimdi arkadaşlar şöyleki, o kadar uzun zamandır kıçımı kaldırmıyordum ki artık merdivenleri çıkarken zorlanır hale gelmiştim. 1-2 ayda vücudum artık spora alıştı sayılır. Gelişme çağında günde 2 çok ağır antremanlar yapıyorduk basketbol takımı ayağına ve bu yüzden bu dönemde vücudumda kas gelişimi oluştu ve bir ara halterci gibiydim, ama birden bırakınca aşırı kilo aldım ve 110 oldum. Şimdi beslenme ile ilgili aklıma takılan şu: Yağ yakmak için vücutta enerji karbohidrat ne varsa bitmiş olmalı? Bu bağlamda gün içerisinde minimum enerji ve karbonhidrat içeren besinler tüketmeye çalışarak diet yapıyorum kendi çapımda. Ayrıca şekeri bıraktım arada bir çaya atıyorum ki beynim çalışsın diye. Antremanıda şöyle yapıyorum. ilk gittiğimde 20 dakika koşu bandında kardiyo çalışıyorum. 1 dakika 6km/s yürüyüp 1 dakika 12km/s hızda koşarak 20 dakika tamamlıyorum. Bundan sonrada tüm body aletlerinde hafif sayılmayacak beni zorlayacak son sette sıçırtacak derecede çalışıyorum. 100 yarım mekik, 500 bel'i bir sağa bir sola kıvırdığımız alette, 100'de yanında ağırlık bağlı tabure gibi oturulan enteresan bir mekik aletinde çalışıyorum. Şu resimdeki amca'nın 3-4 beden ufak haliyim yani; http://www.mukemmelsaglik.com/wp-content/uploads/bolgesel-yaglanma-300x215.jpg

Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 12