Boğaz Yanması
-
Geçen komite görmüştük. reflü olabilir. yağ alımı gastroözefageal reflüyü artıran nedenler arasında.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Geçen komite görmüştük. reflü olabilir. yağ alımı gastroözefageal reflüyü artıran nedenler arasında.
-----------------------------koskoca tıp şunu çözemiyor ya, asrın hastalığı.Mide içeriği yemek borusuna kaçıyormuşmuuşş, kesin çözümü vardır inanıyorum buna ama üretmiyorlar arkadaş,adım gibi eminim var bunun çözümü.Asit baskılayıcı haplarmışmış, ben bir şeyi hissedersem doğrudur,bunun çözümü var,var ama üretmiyorlar,adım gibi eminim.
işte böyle sürünüyoruz her gün.
-
Dostum hayatında hiç mide kapağı dikimi diye birşey duymadın mı? Kapak tek yöne açılır normalde ama bozulunca asitin geçmesine izin verir... Uzun zamandır yapılan bir amiyattır, basitçe gevşeyen kas yığını daraltılıp dikilir ve taa daaa......
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum hayatında hiç mide kapağı dikimi diye birşey duymadın mı? Kapak tek yöne açılır normalde ama bozulunca asitin geçmesine izin verir... Uzun zamandır yapılan bir amiyattır, basitçe gevşeyen kas yığını daraltılıp dikilir ve taa daaa......
-----------------------------okadar kolay değil işte.. ameliyat olupta sorunu çözülmemiş insanlar çokk.. ayrıca ameliyat durumu ciddi olanlar için fakat ortada bazı doktorlar para kazanmak için durumu ciddi olmayıp gaz sıkışması yaşayan adamı bile ameliyat ettirmeye çalışıyor hastalarda züktiğim reflüsünden bir an önce kurtulmak için kabul ediyorlar çünkü çekilmez bir rahatsızlık bu reflü.. öldürmüyor süründürüyor..
andrei hacım hoşgeldin aramıza:|
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------kapak dikimi herkese,her duruma göre yapılmaz,riskleri vardır ve belli bir şartı vardır,garantisi yoktur.İlaçtan daha etkili değildir.
-
hocam zencefil bal karıştır ye boğazlarına çok iyi gelir miden içinde kantaron çayı önerebilirim bunları iç inşallah bişeyin kalmaz...
-
aynı durum bende de gerçekleşiyordu. sigara içince etkisini arttırıyordu. reflü falan dediler sigarayı bırakınca gecti. bogaz yanması mide asidinin bogaza yukselmesi falan olaiblir. reflu diye tahmin edilir. " Düzgün " bir doktora gorunmeni tavsiye ederim.
-
neonell bunu yazdı:
reflü ?
----------------------------- -
iyi dilekleri olanlara tesekkürler.. dün kola almama ragmen icmedim yemekte, süt ictim bu sefer |: iyi geldi, rahatım su an.
ama bundan sonra dikkat edecegim özellikle kola & yatmadan hemen önce yemek yeme konusuna..
-
Tesadüfe bak ya sabahtan beri buğazım yanıyor. Şiş desen değil gıcık desen değil öksürünce deli gibi acıyor :/