folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boğaz Yanması

Boğaz Yanması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçen komite görmüştük. reflü olabilir. yağ alımı gastroözefageal reflüyü artıran nedenler arasında.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçen komite görmüştük. reflü olabilir. yağ alımı gastroözefageal reflüyü artıran nedenler arasında.

koskoca tıp şunu çözemiyor ya, asrın hastalığı.Mide içeriği yemek borusuna kaçıyormuşmuuşş, kesin çözümü vardır inanıyorum buna ama üretmiyorlar arkadaş,adım gibi eminim var bunun çözümü.Asit baskılayıcı haplarmışmış, ben bir şeyi hissedersem doğrudur,bunun çözümü var,var ama üretmiyorlar,adım gibi eminim.

işte böyle sürünüyoruz her gün.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Dostum hayatında hiç mide kapağı dikimi diye birşey duymadın mı? Kapak tek yöne açılır normalde ama bozulunca asitin geçmesine izin verir... Uzun zamandır yapılan bir amiyattır, basitçe gevşeyen kas yığını daraltılıp dikilir ve taa daaa......

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    Dostum hayatında hiç mide kapağı dikimi diye birşey duymadın mı? Kapak tek yöne açılır normalde ama bozulunca asitin geçmesine izin verir... Uzun zamandır yapılan bir amiyattır, basitçe gevşeyen kas yığını daraltılıp dikilir ve taa daaa......

okadar kolay değil işte.. ameliyat olupta sorunu çözülmemiş insanlar çokk.. ayrıca ameliyat durumu ciddi olanlar için fakat ortada bazı doktorlar para kazanmak için durumu ciddi olmayıp gaz sıkışması yaşayan adamı bile ameliyat ettirmeye çalışıyor hastalarda züktiğim reflüsünden bir an önce kurtulmak için kabul ediyorlar çünkü çekilmez bir rahatsızlık bu reflü.. öldürmüyor süründürüyor..

andrei hacım hoşgeldin aramıza:|

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:

kapak dikimi herkese,her duruma göre yapılmaz,riskleri vardır ve belli bir şartı vardır,garantisi yoktur.İlaçtan daha etkili değildir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabela_16
    karabela_16's avatar
    Erkek

hocam zencefil bal karıştır ye boğazlarına çok iyi gelir miden içinde kantaron çayı önerebilirim bunları iç inşallah bişeyin kalmaz...

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

aynı durum bende de gerçekleşiyordu. sigara içince etkisini arttırıyordu. reflü falan dediler sigarayı bırakınca gecti. bogaz yanması mide asidinin bogaza yukselmesi falan olaiblir. reflu diye tahmin edilir. " Düzgün " bir doktora gorunmeni tavsiye ederim.

www.dunyadailkler.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:

reflü ?

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyi dilekleri olanlara tesekkürler.. dün kola almama ragmen icmedim yemekte, süt ictim bu sefer |: iyi geldi, rahatım su an.

ama bundan sonra dikkat edecegim özellikle kola & yatmadan hemen önce yemek yeme konusuna..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Tesadüfe bak ya sabahtan beri buğazım yanıyor. Şiş desen değil gıcık desen değil öksürünce deli gibi acıyor :/

Toplam Hit: 3005 Toplam Mesaj: 21