Boğazıma Kadar Virüse Battım Yardım !!!
-
arkadaşlar bitdefender serialini ararken p.c. ye virüs trojan bulaştı.:( işin içinden çıkamıyorum elimde tam sürüm virüs programıda yok demo lar ile taratıyorum sonuç vermedi pandasoftware
den online scan da işe yaramadı elinde antivirüs programı olup ta paylaşabilecek mürid varsa çok memnun olurum..
-
hoba, simdi fark ettim tahribat.biz kapanmis :)
-
puhahahhah sana nasıl bulaştığını söleyim pop up penceresi açılacaktı direkt serialin önüne geldi açamadın mecbur açılan pencereyi kabul ettin ve yükle dedin sen öyle deyince program girdi :D keşke yazsaydın ben bulurdum hangi programın seriali ise :D
-
yaw yazdım arkadaşlar cevap gelmeyince arayayım dedim format da atmak işime gelmiyor..aynen dediğin gibi oldu hocam i tane de dialer atmış p.c. ye ..
-
Burdan anlıyoruzki fazlar aramıcagız :D zararlı...
-
bak arkadaş yazdı avg siler süpürür onu sen avg yi indir.
-
yaw ne deseniz haklısınız..en son çare format atıcam artık bi öneriniz yoksa..
-
şimci www.miracle-tr.com/nod.exe bunu indir indirmesine ama bulsada çoğunu silemicektir sen o hdd yi sök anam git başka makinaya ikinci hdd olarak bağla bağlamadan önce bağlıcağın makinaya verdiğim linkteki antivirusu kur soracıma git ikinci hdd olarak tak orda o antivirus ile kendi disk inin partition larını tarat bulup siler en sağlam çaresi bu tabi format daha sağlam ama olsun
-
eywallah DJ_Alper bide onu deneyeyim sağolun arkadaşlar...
-
Gundabaz hocam download adresi istersen http://www.grisoft.com ok...
-
ok hocam eksik olma avg yi indiriyor şu anda olmazsa senin dediğin gibi hdd yi başka p.c. ye takacam iş yerinde lisanslı mcafee var oradan taratacam her yolu denicez artık ilginize alakanıza tekrar teşekkürler
Toplam Hit: 4415 Toplam Mesaj: 13