Boğazlıyan Kaymakamını İdama Götüren Müftü Hangi Ünlü Gazetecinin Amcası?
-
Yalan haber ! Bence dayısının kuzeninin oğlu. Başlığa baktıktan sonra konuyu detaylı okuma gereği duymadım boş senaryolar...
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yav ne kaçacam arkadaşım güzel bi yazı oldumu atarım sende engin bilgilerinle aydınlatırsın bizi ama ben senin gibi her önüme gelen yazıyı okumadan c/p yapmayacğmdan şu an için gerekli görmüyorum. he taha akyola gelince lafımın arkasındayım taha akyol iyi adamdır severim okurum güzel yazar bilgili adamdır iyi analiz eder sorunları okumadğn okusanda anlmaya çabalamadğn için bunların farkına varamazsın sen ancak böyle bunun anası şuydu babası buydu ebesi şu işle uğraşırdı diye adamın geçmişini kurcalayıp bok atmaya çalışırsın çünkü başka bi işleviniz yok sen ve senin gibilerin öze bakamaz asıl incelenmesi gerekeni göremezsiniz kaç taha akyol yahut mustafa akyol yazısı okudunda kaba yerlerinden element uyduruyorsun kafana göre. taha akyol iyi yazardır ötesi boş. taha akyolun bilmem kaç sene önce yaşamış amcasının yaptğnı,dtpli vekilin kocasının dağda olmasıyla aynı kefeye koymuşunya helal olsun sana... yazazacak bişeyde bulamıyorumki savundğn bişey yok yazıyı c/p yapıyorsun sora mahalle azğıyla milletle kavga ediyorsun muhatap alınmayacak bi tip olsanda sinek küçük mide bulandırır hesabı.. neyse hadi sen kumda oyna c/p yapmaya devam et evladım
-----------------------------a.q senden de ne zeka fışkırıyor bee yazıya sittim sene yalanlıyacak bişey bulamassın zaten anca işiniz bu yazıyı kim koymuş şu işimize gelmedi hemen küfür edelim moduna giriyosunuz
kaba yerlerinizle umarım akyol efendiyle güzel bi çift olursunuz saadetler diilerim EVLADIM.
-
Hayda arkadaşlar iyide ben burada tartışacak kavga edecek bişey bulamamaktayım yahu. Yok yane nedir dava Konuyu açan arkadaş net olarak derse belki bir fikrim olacakda Geçmişte olmuş bitmiş bir olaydır. Ona Baksan Adnan Mendereste haksız yere asılmadımı, Geçmişten ders alıp es geçeceksin kardeşim. Kavga edecek bişeyde yok konuda.
-
iyide neden yalanlama ihtiyacı duyayımki banane=) taha akyoluda mustafa akyoluda severim okurum vatan haini olmadıklarını düşünüyorum aksine senden bile çok vatanperver adamlardır buyur sen öyle düşün öyle kabul et okuma yazdıklarını böyle yazarların saçma sapan komplo teorilerini c/p yapmaya devam et çokta mühim deilsin hani=)
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
iyide neden yalanlama ihtiyacı duyayımki banane=) taha akyoluda mustafa akyoluda severim okurum vatan haini olmadıklarını düşünüyorum aksine senden bile çok vatanperver adamlardır buyur sen öyle düşün öyle kabul et okuma yazdıklarını böyle yazarların saçma sapan komplo teorilerini c/p yapmaya devam et çokta mühim deilsin hani=)
-----------------------------arkadaş niye uzatıyosun sen konuyu maksadın bana laf sokmak göt etmek falansa ben ayıya dayı demesini bilirim