Bok Çeşitleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne boktan bi konu..

aynen ortalığı bok götürdü aq.

dur ben bi tuvalate gidim :P

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

kerim bunu yazdı:

yanici bok: kicinizi o kadar cok yakar ki, kibrit caksaniz yanacagina emin olursunuz.

bkz : acılı çiğköftenin yan etkileri  :D

neler çektim en bu yüzden neleeeeeer :D

Valla bunu okurken aynısını bende düşündüm.Acı soslu e kendisi acılı çiğköfteyi sonunda götümde bırakacağı acıyı bile bile yedikten sonra tuvalate gittikten sonra sıçmaktan soğutan his :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Gülmekten altıma sıçacaktım ya süper tespitler.Bokları bu kadar ayrıntılı inceleyen biri olduğuna sevindim.YÖK'e gidip Bok Dili ve edebiyatı bölümü açılması için dilekçe verelim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

muhabbet boka sardı.

gece gece koparttın beni :)

twitter.com/KezzapliMakarna
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Lan her tuvaleti gidip iş becerince aklıma geliyor bu konu pis pis gülüyorum :D acaba hangisini yapıyorum diye düşünüyorum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    :D :D harika ya. süpermiş o kadar çok bok olduğunu farketmemiştm. bi de kanlı bok var ama

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek
    süper yha :D çok güldm :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

uyuşturucu bok: cok uzun surede ciktigindan ayaklarinizin uyuşmasina neden olan bok.

bunun tadı apayrı oluyor yaw :D ..böyle kalkarken  kendimi Yelesi olan bir erkek Aslana benzetiyorum :)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

biz ev arkadaşımla her kaka yaptıktan sonra takriben gramajı ve rengi hakkında birbirimize bilgi veriyoruz. Gerçekten birbirimize bilgi verirken ufkumuzu geniş tutacak bir döküman. çok tşkler bazen tam anlatamıyodum artık içim rahat :)

Toplam Hit: 9098 Toplam Mesaj: 50