Bok Çeşitleri
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
ne boktan bi konu..
-----------------------------aynen ortalığı bok götürdü aq.
dur ben bi tuvalate gidim :P
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------kerim bunu yazdı:
-----------------------------yanici bok: kicinizi o kadar cok yakar ki, kibrit caksaniz yanacagina emin olursunuz.
bkz : acılı çiğköftenin yan etkileri :D
-----------------------------neler çektim en bu yüzden neleeeeeer :D
-----------------------------Valla bunu okurken aynısını bende düşündüm.Acı soslu e kendisi acılı çiğköfteyi sonunda götümde bırakacağı acıyı bile bile yedikten sonra tuvalate gittikten sonra sıçmaktan soğutan his :D
-
Gülmekten altıma sıçacaktım ya süper tespitler.Bokları bu kadar ayrıntılı inceleyen biri olduğuna sevindim.YÖK'e gidip Bok Dili ve edebiyatı bölümü açılması için dilekçe verelim.
-
muhabbet boka sardı.
gece gece koparttın beni :)
-
Lan her tuvaleti gidip iş becerince aklıma geliyor bu konu pis pis gülüyorum :D acaba hangisini yapıyorum diye düşünüyorum :|
-
:D :D harika ya. süpermiş o kadar çok bok olduğunu farketmemiştm. bi de kanlı bok var ama
-
süper yha :D çok güldm :D
-
uyuşturucu bok: cok uzun surede ciktigindan ayaklarinizin uyuşmasina neden olan bok.
bunun tadı apayrı oluyor yaw :D ..böyle kalkarken kendimi Yelesi olan bir erkek Aslana benzetiyorum :)
-
biz ev arkadaşımla her kaka yaptıktan sonra takriben gramajı ve rengi hakkında birbirimize bilgi veriyoruz. Gerçekten birbirimize bilgi verirken ufkumuzu geniş tutacak bir döküman. çok tşkler bazen tam anlatamıyodum artık içim rahat :)