Boks Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

hoca kickboks tavsıye ederım ben gıdıyorum...bayagı yorucu oluyor ama guzel..

öğrenmek ıstedıgın bısey varsa msj at ok.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    hoca teknık falan var..durus falan gard alma...anlatırım hepsını ok..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lord-Cret
    Lord-Cret's avatar
    Erkek
    Sinan ŞamilSam amcamın oglu olur :)

Selam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Muhammed Ali'yi titrerken görsen boxdan vazgeçersin belki ; )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    4 yıl kadar yaptım hem boks hem kickboks. bırakma nedenim ise sağ kolumun altındaki kaburgamın kırılması oldu :) başlamadan önce mantıklı düşün, burun ve çenen büyük olasılıkla sakatlanaacak (bende onlarda sakat) piskopatım diyorsun yediğin dayakla kendine gelirsin o zaman :) öğrenene kadar çok dayak yersin, yemedende öğrenemezsin zaten.. kickboks yapmanı asla tavsiye etmem kaburgamın kırılmasındaki en büyük etkendir.. iyi düşün karar ver daha sağlıklı birşeyler yap kendini sakatlatma..

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    yaa şu başlığı değiştirin bari. "box"  ne kutusu diyom bende. "boks" mus meğer dava. :S

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    siiiddete hairrr

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
Toplam Hit: 4346 Toplam Mesaj: 18