Bol İngilizce Diyaloglu Pc Oyunları - İngilizceye Katkı Sağlayacak Oyunlar
-
eski olarak arıyorsan. ice wind dale 1-2 , baldur's gate serisinin tamamı. bunlarda hayvan gibi ingilizce kastırırsın pek çok yerde dialoglar savaşa girip girmeyeceğine etki eder.
yeni diyorsan dragon age serisi, elder of scrolls skyrim,
daha orta yaşlı bir oyun istersendenever winter nights serisine ait oyunlar ve ek paketleri.
bu saydığım oyunların tamamın kendi çapında enfes senaryoları vardır. Sıkıntısı yukardakilerin grafikleri bu gün için rezaletin bin bir ötesi ama o gün için iyiymiş sanırım eski oyunlar zira. diğer oyunlar için bu güne yaklaştıkça grafikler çok daha iyi haller alıyor. Never winter nights 1-2 arasında dağlar kadar grafik farkı var şahsen. ama 1 i daha çok tutuyorum. oyun daha akıcı 2 de biraz hantallaşmış gibi geliyor bana.
-
Skyrim serisi
-
obliviıon
-
Zamanında text-based kategorisi olarak geçen oyunlar vardı. O oyunlara bakabilirsiniz ya da mud (multi user dungeon) olarak sınıflandırılan oyunlarla mecburi yabancı dil konuşabilirsiniz.
-
Elder Scrolls serisi oblivion olur skyrim olur fark etmez. Ama çok boş zamanın olsun derim sararsa bırakamazsın...
-
Milamber bunu yazdı
eski olarak arıyorsan. ice wind dale 1-2 , baldur's gate serisinin tamamı. bunlarda hayvan gibi ingilizce kastırırsın pek çok yerde dialoglar savaşa girip girmeyeceğine etki eder.
yeni diyorsan dragon age serisi, elder of scrolls skyrim,
daha orta yaşlı bir oyun istersendenever winter nights serisine ait oyunlar ve ek paketleri.
bu saydığım oyunların tamamın kendi çapında enfes senaryoları vardır. Sıkıntısı yukardakilerin grafikleri bu gün için rezaletin bin bir ötesi ama o gün için iyiymiş sanırım eski oyunlar zira. diğer oyunlar için bu güne yaklaştıkça grafikler çok daha iyi haller alıyor. Never winter nights 1-2 arasında dağlar kadar grafik farkı var şahsen. ama 1 i daha çok tutuyorum. oyun daha akıcı 2 de biraz hantallaşmış gibi geliyor bana.
Haci bana kalirsa baldur's gate in grafikleri simdiki oyunlardan da guzel. Simdiki oyunlarin hicbiri o atmosferi vermiyor.
-
football manager
ezbere değilde anlayarak oynadıgında oldukça yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
fps arıyorsun ama yiende önerim dedim.
FCN tarafından 22/Kas/12 03:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben çocukken Resident Evil sayesinde sözlüğü hatmetmiştim. Hala o zaman ezberlediğim kelimelerin faydasını görüyorum.
Şuanda L.A. Noire tavsiye edebilirim.
-
Gannicus bunu yazdıSkyrim
seriyi baştan sonra bitirdim :)
Morrowind, Oblivion, Skyrim..
Dili ağır gelebilir ama başlangıç ve orta seviyeye..
-
Gannicus bunu yazdıSkyrim
morrowind , oblivion
Keyr00t tarafından 22/Kas/12 05:36 tarihinde düzenlenmiştir
the elder scrolls serisine sar işte ama başka bir dünyada yaşamaya ve günlerce pc başından kalkmamaya hazırlan :)