Bölge51 Uzayli Videosu.
-
Arkadaslar bu video hakkindaki goruslerinizi ogrenmek istiyorum. FAKE olarak adlandirilamamis nadir videolardan birisi...
http://www.youtube.com/watch?v=Ty4WyPqigx8
-
hocam barız fake yaniii
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam barız fake yaniii
hocam kanit gosetr, FAKE demekle olmuyo oyle. dikakt ettiyse FAKE sifati almamis nadir videolardan diyorum. arastirabilirsin... -
o na lan neresşnden çıkarıyo o sesi
-
captain bunu yazdı:
o na lan neresşnden çıkarıyo o sesi
dai uzaylidan cikmiyo o ses, o sesi orada calisanlardan birisi anlatiyo. taninmasin diye bilgisayarda kalinlastirmis.. normalde video sessiz cekilmis.... -
cizgi film gibi :D karanlikda sececem die gozlerim portledi zaten.gercek degil gibi geldi bana ama bilmiyorum fake mi degilmi anlayan arkadaslar daha iyi bilir
-
bana bak pis kıskanmaya başladım çöp şakiri çıkartırma bana :)
-
nie özellikle karanlıka cekilmis ve sadece kafası gozukuyo ki
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
hocam barız fake yaniii
hocam kanit gosetr, FAKE demekle olmuyo oyle. dikakt ettiyse FAKE sifati almamis nadir videolardan diyorum. arastirabilirsin...
cünkü viedonun en sonunda ne olyuro öyle adamlar ellerı fln gelıp makyas yapıyorlar sankı kukla gıbı o kafa uzaylı kafası fln dersen bana o kafayı baskalarının yapmadıgı nerdfen belli? -
Nedense bu uzaylılarda sadece ingilizce biliyor aq amerikalılar uzayıda sömürmüş :))
-
Tiesto bunu yazdı:
Nedense bu uzaylılarda sadece ingilizce biliyor aq amerikalılar uzayıda sömürmüş :))
yaw arkadasim konusan uzayli diil diyorum, orada calisan bir eleman konusuyo, sirf taninmasin diye de sesini bilgisayarda kalimnlastirmis...arti videonun sonunda fenalasiyo, doktorlar geliyo bakiyo noldu diye.. (makyaj nerden cikti hocam :D)
Toplam Hit: 4269 Toplam Mesaj: 29