Bölünsün Anasını Satayım!
-
kedisi bir tarafına kaçan yazar değilmi bu? iş kazası.

-
ZaYGo biz burda ekonomi karsilastirmasi yapmiyoruz.
gecmisi olmayan bir ulke ile Turkiye yi karsilastiriyor.
ekonomi veya devlet yonetimi ile ilgili olsa sana katildigim yerler vardir sunlara katiliyorum derdim.
-
walla yaw ibnetor resmen verelim gitsine getiriyor sanki orda savaşanlar kendi ataları değil.. gerçi orası da belli değil ya....
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------" O kadar ki, “demokrasi ve özgürlük götürmek” iddiasıyla ele geçirdiğimiz Kıbrıs adasının kuzey bölümüne otuz üç yıldır “aldık” diye bakıyoruz, vermeye de elbette yanaşmıyoruz. "
--------------------
bu lafı diyebilen bir kahpenin evladına bildigim butun kufurleri munasip gorup, uzerine kufur icat etmek icin calısmalarıma baslıyorum.
-----------------------------
aynen.onun düşüncelerini benimseyen insanlara da.. -
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------dkn ve underzero + ben
aynen katılıyorum ayrıca arkadasım bu dandik yazarı nerden buldun anlamıyorum bizim gazete yazarlarımızın çoğu amerikan hayranı.
mason olanlarıda vardır (bknz mehmet barlas , emre kongar)
Çok konuşma Makaryos
Kıbrıs bizim olacak
-----------------------------emre kongar masonmuymuş :)
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------dkn ve underzero + ben
aynen katılıyorum ayrıca arkadasım bu dandik yazarı nerden buldun anlamıyorum bizim gazete yazarlarımızın çoğu amerikan hayranı.
mason olanlarıda vardır (bknz mehmet barlas , emre kongar)
Çok konuşma Makaryos
Kıbrıs bizim olacak
-----------------------------
Emre Kongar gerek hoca oalrak grek yazr yada konusmacı olarak cok basarılı vede ilerici aydın bi vatan cocuugudur. Bu mason olayını ilk kez duyuyorum -
bu herifin mantıgına göre gelir yükseldikce yani para geldikce biyerleri vermemizin bi önemi yok
tıpkı orospu için para geldikce giden götün anlamı olmaması gibi
aq ben bu adamın
-
ya hacilar bu vatan bizim değilki bize kullanalım die şehitlerimiz bıraktı bizde bizden sonrakiler bırakmamz borcumuzdur !!!!
-
emre kongar a da laf etmeyin abi ya :)