Bomonti Depozitolu Şişede Tat Değişikliği
-
2 gun once aldım depozitolu şişeye geçmiş 5 tane şişenin 5ininde tadı efesımsı olmus cok enterasan bir tad halıne gelmıs yıllardır ıctıgım bıranın degısmıs arkadasıma aldırdım oda tadının degıstıgını soyledı . farkeden oldumu gençler bunu .
tekelci fılan varsa bır aydınlatsn bızı
-
hocam şişe değiştiyse tabiki tadı da değişmiştir her birada oluyor bu , birde bomonti tek fabrikada mı üretiliyor ona baktınız mı ? farklı fabrikalarda üretilen aynı marka biraların da tadı birbirinden farklı oluyor. bu arada efes dark 2. defa içtim beğendim ilkini beğenmemiştim.
-
Guinnes ve Hoegaarden içmeyen varsa denesin, muhteşem bir haz veriyor insana :]
alkol sağlığa zararlıdır bu arada.
-
By_Gizemli bunu yazdı
herşeyin fazlası zararlıdır hocam. oksijen , su , ekmek , tuz , şeker , biber.
-
By_Gizemli bunu yazdı
Bulursan Kwak iç birde duvel dene :) + guinness ile hoegaarden farklı lezzetler yan yana bile yazma :F
-
Mr_Dark bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
Bulursan Kwak iç birde duvel dene :) + guinness ile hoegaarden farklı lezzetler yan yana bile yazma :F
ne diyorsan doğru amk :]
ben sadece içmek isteyenlere tavsiyede bulundum ama illa içeçekseniz Guinness için derim.
-
By_Gizemli bunu yazdıMr_Dark bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
ne diyorsan doğru amk :]
ben sadece içmek isteyenlere tavsiyede bulundum ama illa içeçekseniz Guinness için derim.
Hacu biralarda alkollerde yüksek lisans yapacam az kaldı :|
ps: Duvel dene bir tarzlar tatlı ama bence %8,5 alkol daha seksi en sağlam ciladır hatta lynchburg lemonade falan içtikten sonra
Mr_Dark tarafından 25/Nis/14 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim en sevdiğim bira ESB. Hoegaarden da güzeldir.
-
Aralıkta 7şer tane bira içmiştik arkadaşla keşke biraz daha içeydik demiştik.
Dün 2 tane içtim başım dönmeye başladı :)
Bu alkolün kime ne zaman nasıl tepki vereceği belli olmuyor, en iyisi hiç içmemek. -
böbrek taşı olan içsin , ama tek böbreği olan içmesin
-
PanxeR bunu yazdı
hocam şişe değiştiyse tabiki tadı da değişmiştir her birada oluyor bu , birde bomonti tek fabrikada mı üretiliyor ona baktınız mı ? farklı fabrikalarda üretilen aynı marka biraların da tadı birbirinden farklı oluyor. bu arada efes dark 2. defa içtim beğendim ilkini beğenmemiştim.
cam şişede bır cok yerde ıctım aynıydı . istanbul fabrıkasından gelıyor . devamlı olarak aynı yerlerden alıyorum.
izmirdeki lezzette guzel aynısı fark yok arasında. ama fabrıka farkını bende duydum bu fabrıka farkı flan degıl bıldıgın tat degişikti anlamadım.
@dark duvel fılan iyidir budweiser da guzeldır delmundo da envai çeşit bira var zaten. türkiyedeki şekerli biralar gıbı degıller direkt maltlar
hipokondriyak tarafından 25/Nis/14 22:14 tarihinde düzenlenmiştir