folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bomonti Depozitolu Şişede Tat Değişikliği

Bomonti Depozitolu Şişede Tat Değişikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

2 gun once aldım depozitolu şişeye geçmiş 5 tane şişenin 5ininde tadı efesımsı olmus cok enterasan bir tad halıne gelmıs yıllardır ıctıgım bıranın degısmıs arkadasıma aldırdım oda tadının degıstıgını soyledı . farkeden oldumu gençler bunu . 

tekelci fılan varsa bır aydınlatsn bızı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam şişe değiştiyse tabiki tadı da değişmiştir her birada oluyor bu , birde bomonti tek fabrikada mı üretiliyor ona baktınız mı ? farklı fabrikalarda üretilen aynı marka biraların da tadı birbirinden farklı oluyor.  bu arada efes dark 2. defa içtim beğendim ilkini beğenmemiştim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Guinnes ve Hoegaarden içmeyen varsa denesin, muhteşem bir haz veriyor insana :]

alkol sağlığa zararlıdır bu arada.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

herşeyin fazlası zararlıdır hocam. oksijen , su , ekmek , tuz , şeker , biber.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

Bulursan Kwak iç birde duvel dene :) + guinness ile hoegaarden farklı lezzetler yan yana bile yazma :F

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

Bulursan Kwak iç birde duvel dene :) + guinness ile hoegaarden farklı lezzetler yan yana bile yazma :F

ne diyorsan doğru amk :]

ben sadece içmek isteyenlere tavsiyede bulundum ama illa içeçekseniz Guinness için derim.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

ne diyorsan doğru amk :]

ben sadece içmek isteyenlere tavsiyede bulundum ama illa içeçekseniz Guinness için derim.

Hacu biralarda alkollerde yüksek lisans yapacam az kaldı :|

ps: Duvel dene bir tarzlar tatlı ama bence %8,5 alkol daha seksi en sağlam ciladır hatta lynchburg lemonade falan içtikten sonra

Mr_Dark tarafından 25/Nis/14 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Benim en sevdiğim bira ESB. Hoegaarden da güzeldir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Aralıkta 7şer tane bira içmiştik arkadaşla keşke biraz daha içeydik demiştik.

Dün 2 tane içtim başım dönmeye başladı :)

Bu alkolün kime ne zaman nasıl tepki vereceği belli olmuyor, en iyisi hiç içmemek.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

böbrek taşı olan içsin , ama tek böbreği olan içmesin

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam şişe değiştiyse tabiki tadı da değişmiştir her birada oluyor bu , birde bomonti tek fabrikada mı üretiliyor ona baktınız mı ? farklı fabrikalarda üretilen aynı marka biraların da tadı birbirinden farklı oluyor.  bu arada efes dark 2. defa içtim beğendim ilkini beğenmemiştim.

cam şişede bır cok yerde ıctım aynıydı . istanbul fabrıkasından gelıyor . devamlı olarak aynı yerlerden alıyorum. 

izmirdeki lezzette guzel aynısı fark yok arasında. ama fabrıka farkını bende duydum bu fabrıka farkı flan degıl bıldıgın tat degişikti anlamadım. 

@dark duvel fılan iyidir budweiser da guzeldır  delmundo da envai çeşit bira var zaten. türkiyedeki şekerli biralar gıbı degıller direkt maltlar 

hipokondriyak tarafından 25/Nis/14 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 3005 Toplam Mesaj: 16