Bonzai İçip Halüsülasyon Gören Gencin Hazin Sonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bonzai ile alakası yok ta atladığı sırada ben bonzai almış gibi mallaştım korkudan. mk neler oluyor dünyada yahu

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

ne güzel işte böyle böyle bitecekler sonunda .

sadece buda değil güzel bişeymiş gibi nick clan ismi vs seçen salaklar bile var .

kardeşim bu kadar geri kafalı moronca düşünmeyin. ölmeyle biter mi bu iş. hem ölseler ne olacak seviniyo musun amk ne sikim bi düşüncedir o. arkadaş şu ülkede önce insana insan olduğu için değer vermeyi öğrenin. linç kültürünü bırakın artık.

tanıdığın içen arkadaşın eşin dostun olmadığı için böyle rahat konusuyosun. onların yakınında olsan görsen hallerini böyle boş boş konusamazdın. onlar bilmiyo mu sanıyosun zararlarını. hepsi biliyo nasıl bi batakta olduklarının da farkındalar. ama bunun adı uyuşturucu. bağlamış adamları işte. öyle ordan oturduğun yerden atıp tutması konuşması kolay tabi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Esrar satiyoruz ayagina acaba bunlara bonzai mi satiyolar ? Yoksa anlamiyorum ben, zehrinde zehri olan biseyi niye bu derece insanlar emzik niyetine dusurmuyo agzindan :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bu kafa bonzai kafası değil. Adam bildiğin intihar etmiş bilinçli şekilde. Bonzai kullansa ayakta duramaz zaten.

Bonzai kafası için;

www.youtube.com/watch?v=S2mVxocQiSM

qoqo tarafından 08/Ağu/14 18:18 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya arkadaş bunların sonu gelmez. Burda Mescid in altında dağıtım yeri var. Bunları polisler topluyor bir hafta geçmiyor yenisi türüyor. Tam bir hücre yapılanması.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

BUNU ONLARA SATANIN , ALANIN , GETİRENİN , BÖYLESİ GENÇLİĞİ BİTİRENİN VE ANALARIN YÜREĞİNİ YAKAN NE KADAR İNSAN VARSA ANASINI BACISINI SİKEYİM. KAYIRANLARDA VARSA ONLARINDA ANASINI BACISINI SİKEYİM.

yürü be :)

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

BUNU ONLARA SATANIN , ALANIN , GETİRENİN , BÖYLESİ GENÇLİĞİ BİTİRENİN VE ANALARIN YÜREĞİNİ YAKAN NE KADAR İNSAN VARSA ANASINI BACISINI SİKEYİM. KAYIRANLARDA VARSA ONLARINDA ANASINI BACISINI SİKEYİM.

Sakin ol şampiyon.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

ne güzel işte böyle böyle bitecekler sonunda .

sadece buda değil güzel bişeymiş gibi nick clan ismi vs seçen salaklar bile var .

kardeşim bu kadar geri kafalı moronca düşünmeyin. ölmeyle biter mi bu iş. hem ölseler ne olacak seviniyo musun amk ne sikim bi düşüncedir o. arkadaş şu ülkede önce insana insan olduğu için değer vermeyi öğrenin. linç kültürünü bırakın artık.

tanıdığın içen arkadaşın eşin dostun olmadığı için böyle rahat konusuyosun. onların yakınında olsan görsen hallerini böyle boş boş konusamazdın. onlar bilmiyo mu sanıyosun zararlarını. hepsi biliyo nasıl bi batakta olduklarının da farkındalar. ama bunun adı uyuşturucu. bağlamış adamları işte. öyle ordan oturduğun yerden atıp tutması konuşması kolay tabi 

o orospu çocuğu atlamak yerine belinde silahla seni+anenni+babanı+ değer verdiklerinden bir kaçının karşısına çıkasaydı sizi ona saldıran bi gurup zannetseydi ve size ateş etmeye başlasaydı. ? ailenden 3+-5 kişi yi öldürseydi nasıl düşünürdün ?

ole geri kafalı demekle olmuyor.tanıdığın yok bunlar bağımlı sen anlamazzsın demelke hiç olmuyor . onlar hep bahane . o bağımlı o şöyle o böyle geçicen onu sen 

bak sana bu video uyar tam senin istediğin şey

buraya taşınsınlar rahat ederler 

http://www.youtube.com/watch?v=rUSuegj2KKU

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

mal gibi yorum yapmayın.bari tbt yapmasın yav...bu adamın bonazi içtiği ne malum ? bende aynı videoyu nete sinir krizi geçirip atladı desem kim kanıtlayabilir ?

her boka inanıyorsunuz...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

mal gibi yorum yapmayın.bari tbt yapmasın yav...bu adamın bonazi içtiği ne malum ? bende aynı videoyu nete sinir krizi geçirip atladı desem kim kanıtlayabilir ?

her boka inanıyorsunuz...

sana katılıyorum hocam bu da gazeteye göre gerçeği: http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/-Bonzai-icen-genc--diye-yayildi-ama----FoODyZR1lXDN.html

Selam ver, alacaklı çık.
Toplam Hit: 3949 Toplam Mesaj: 22