Bonzai Satıcısını Dövmek (İç Rahatlatan Video)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2010
    Erkek

    ilk video okey ellerine sağlık arkadaşların ama ikinci videodaki çocuk tatarmış, ruslar tatarları istemiyor vs o nedenle dövüyorlarmış. gerçi uyuşturucu satıyosa sikeceksin ayrı konu. ama rusların asıl nedeni ırk. 


    ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek
    o zaan gidip kasiyerleride dovelim bufeciyide dovelim sigarada kafa yapmiyor mu ? videoyu izlemedim ama bence olmaz o is. cidden zorla satmiyor. ben 23 yasindayim bi cok kez alkol sigara teklifi geldi ama.uygunca reddettim. yani koca uyusturucuyu icmeye cesaret eden adamda ciddi problemler olabilir.

    bir hikaye anlatayim adamin biri cinayet isliyor. sebebi yillardir biriktirdi kin. adama idam cezasi verilecekken doktor itiraz ediyor. raporlari gosteriyor adamin beyninde sinir sistemi yok olmus kivrimlari duzlesmis. adam hakime soyle diyor. Aslinda biz suclulari degil hastalari olduruyoruz. Sonra adam muebbet yiyor. Demem o ki buyuk kucuk her hata yapana dayak atilmaz. O ailede de suc var. Herkeste bir suc var. Sadece saticida degil.

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Çok zor değil beyler çıkın dışarıya bulduğunuz torbacilari dövün sizin vidyolarinizi da izleyelim. 


    while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2011
    Erkek

    ellerine saglik kimse yazik falan demesin ak yazik diyen adamin ya cocugu yoktur yada cocugunu sevmiyordur bu oclarini benzin dokup yakicaksin ki bi nebzede olsa yaktiklari ocaklarin neler yasadigini anlasinlar 


    Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    ben içmeyen adama zorla satacak torbacı görmedim, o kadar götü olanda görmedim. Arz-talep gayet basit olarak. Torbacı dövmek kendine yalan söylemektir. Torbacı döveceğinize arkadaş çevresinde başlatan orospu çocuklarını dövseniz daha dürüst bir iş olur, taksimde "zenginsen kokain iç değilsen ot iç" diyen adamı gülerek izliyoruz, dediklerini satan adamı dövüyoruz, gerçi burası Türkiye, dürüstlüğü sikeyim.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2014
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

    Çok zor değil beyler çıkın dışarıya bulduğunuz torbacilari dövün sizin vidyolarinizi da izleyelim. 

    Rüzgar esse uçacak adamlar burada adam dövmekten bahsediyor :)

    Dün belgeselde izledim eroin kullananlar için bir yer var. Gidiyorsun orada temiz bir şekilde eroin kullanabiliyorsun. Uyuşturucu kullanmak isteyen öyle böyle kullanacak. Bence böyle İsviçrede yapılanı burada da uygulamak lazım.


    Yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2007
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Hetepor bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Hetepor bunu yazdı

    Hocam yanlış anlama ama bence çok ahmakça olmuş. İnsanın kendi iradesi var sonuçta kimse kimseye zorla uyuşturucu satmıyor. Bonzai almak zaten aptallık insan kendi kendine eziyet eder mi para verip ? Ölüm tribinin ta kendisini yaşatıyor bu illet öldüğünü sanıyorsun en son cenazem gidiyordu evden onu görmüştüm. Ama extacy flan flan satsınlar bence çünkü insanın iradesi var sonuçta almak istemiyorsa almaz torbacı zorla satmıyor ya

    Bak sen eziyet etmişsin kendine iraden yokmuydu senin ?

    Kafasını bilmiyordum yaşadım ve kullanmamaya karar verdi iradem. Ama extacy e devam ona karşı çıkılmasını istemiyorum sadece

    Kafasını bilmeyip yaşamaya merak deniyor hocam kısaca :)

    Tahminimce 18-19 yaşından çok daha büyüksün, bu bonzaiyi içen çoğunluğun ortaokul ve lise çağlarındaki 12-15 yaş aralığındaki çocuklar olduğunu biliyormuydun ?

    Sen bu yaşta kafasını merak edip içmişsin, bu illet anlatıldığı ortamlarda küçük çocuklar tarafından "olum çok iyiymiş bulutlarda yürüyomuşsun, halüsinasyon görüyosun, uzaya çıkıyosun" gibi ballandırılarak anlatıldığı ortamlarda hangi çocuğun iradesinden bahsediyorsun. Çocuk onlar daha çocuk.

    Hep derim şöyle jitem gibi birşey kurulsa bunlara en başta ben işkence yaparım. İrade falan dinlemem kardeşim, gitsin adam gibi erkek gibi alın teriyle para kazansın bunun ibnelikten hiçbir farkı yok.

    BAK ÇOK DEHŞET İŞKENCE TARZLARIM VARDIR. ESKİDEN ADANA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİNDE GÖREVLİ BİR ŞEF ABİMİZ VARDI. ONA 1-2 İŞKENCE TAKTİĞİMİ ANLATTIM ADAMIN KANI DONDU Kİ ADAM ESKİDEN İŞKENCEYLE SORGUDA İFADE ALAN CİNAYET BÜRO ŞEFİ ADAMIN DEDİĞİ ŞU OLDU ;26 YILDIR DEVLET MEMURUYUM BU İŞİN ORUSPUSU OLDUM TABİRİ CAİZSE SENİN KADAR MANYAK , SAPIK BİRİNİ TANIMADIM DEDİ HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAZ. ADAM Kİ CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİNDE ŞEF MK NE TÜR İŞKENCELERDE BULUNMUŞLARDI SİZ HESAB EDİN ESKİDEN. 

     

    BAK ANLATIYORUM. VERECEKLER BU ORUSPU ÇOCUKLARINI ELİME ÖNCE YAPACAĞIM ŞEY . ÇOOOK İNCE 4 TANE KÜRDAN GENİŞLİĞİNDE NAR AĞACINDAN UZUN Bİ ÇUBUK ALICAKSIN VE ÇIPLAK HALDE NERESİNE GELİRSE VURACAKSIN SONRA ORASI MOSMOR OLACAK. MOSMOR OLDUKTAN SONRA KAN TOPLİCAK VE BEKLETECEKSİN... BEKLETTİKTEN SONRA BUZ GİBİ SUYU KAFASINDAN AŞAĞI DÖKECEKSİN KANAMAYI DURDURSUN VE ACI HEP AYNI NOKTALARDA TOPLANSIN DİYE. SONRA İĞNE ALICAKSIN ELİNE NORMAL ŞILINGA İĞNESİ ALICAKSIN BELİNİN HER TARAFINA YAVAŞ YAVAŞ KAN ÇIKACAĞI KADAR BATIRACAKSIN BATIRMADIK YER KALMİCAK AMA SONRA ORDAN KAN AKARKEN YATIRACAKSIN SIRT ÜSTÜ TUZUN ÜSTÜNE 5 DAKİKA BEKLETİP KALDIRACAKSIN ILIK SUYLA DUŞ ALDIRACAKSIN. KAN DOLAŞIMI YENİDEN AÇILSIN KASLAR GEVŞESİN DİYE. ARADAN 1 SAAT SONRA VERECEKSİN VİAGRAYI 2 ADET 10 DAKİKA BEKLİCEKSİN ETKİSİ GELSİN DİYE. GELDİĞİ AN SARIŞIN BOMBA Bİ HATUN GETİRECEKSİN PENİSİNİ SOMURTTURACAKSIN DİMDİK OLDU MU ? OLDU... ŞİMDİ SIRA KÜÇÜK Bİ TÜP VE İNCE BİR ŞİŞ. YAKACAKSIN TÜPÜ TABİİ BU ARADA HATUN YALAMAYA DEVAM :) ŞİŞİ ALACAKSIN YANAN TÜPÜN ÜZERİNDE KIZDIRACAKSIN AMA ÖYLE BİR KIZDIRACAKSIN Kİ BÖYLE ARTIK ERİYECEK NOKTADA OLSUN. SONRA ALACAKSIN ALETİNİ ADAMIN BU HASTANELERDE TAKILAN SONDALAR HASTA İÇİN PENİSİN İÇERİSİNE TAKIYOSUN İDRARINI HORTUMDAN YAPIYOR. ONU TAKACAKSIN KABLOSUNU KESİP PENİSİNİN UÇ KISMINA KADAR KESECEKSİN GERİSİ PENİSİN İÇERİSİNDE... SONRA ŞİŞİ SOKACAKSIN SONDADAN İÇERİ O ERİYEN PLASTİK VARYA...PENİSİN İÇİNDE HEM ŞİŞİN SICAKLIĞI YAKACAK , HEM ERİYEN PLASTİK DAMLAYACAK İÇERİDE RESMEN SU GİBİ ERİYECEK YANAR DAĞIN LAV INA DÖNÜŞECEK. SONRA HER İKİ AYAĞININ ALTINA 1 TANE JİLET ATIP YARIP TUZ BASACAKSIN SERBEST BIRAKACAKSIN :) KOŞAMAZ , İŞİYEMEZ ÇÜNKÜ SİDİK ASİTTİR. PENİSİNİN İÇİ ERİMEKTEDİR ET FELAN KALMAMIŞTIR. VE YAPILAN ONCA İŞKENCE. TABİİ BUNLAR OLURKEN BİRDE VİDEO ALACAKSIN AYRINTILI ŞEKİLDE VER YOUTUBE YE EĞER 1 HAFTADA BONZAİ SATAN OLURSA ORUSPU EVLADIYIM. HADE EYWALLAH.


    Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2013
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

    Bu atarlı gençleri BAĞCILAR dada görmek isteriz.

    bağcılarda yemez


    kıl olan yer kaşınır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2010
    Erkek

    Birinin burada "oh iyi olmuş, bunları dövenler artsın." demesi, onu kendisinin de yapacağı anlamına gelmez. Şöyle saçmalamayın. Ona bakarsanız herkes burada birbirine artisleniyor karşısındakinin ne olduğunu bilmeden, yüz yüze çıkın o halde? 

    Cidden saçma önermeler sunmayın. 

    O değil de, eleman 50gr 550TL'ye alıyomuş bi de kağıt topluyom diyo amk. 

     

    Daniel-Koo tarafından 01/Ağu/14 19:54 tarihinde düzenlenmiştir

    ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

    ilk video okey ellerine sağlık arkadaşların ama ikinci videodaki çocuk tatarmış, ruslar tatarları istemiyor vs o nedenle dövüyorlarmış. gerçi uyuşturucu satıyosa sikeceksin ayrı konu. ama rusların asıl nedeni ırk. 

    hacı o videoda ki iri kıyım adam uyuşturucu satıcıları dışında gayleri ve pedofilileri de dövüyor. tek videosu yok o adamın. Rusya'da baya tanınıyor...

Toplam Hit: 5142 Toplam Mesaj: 50