Booking Hakkında Yardım.
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle cepten yazıyorum. Karışıklık olursa affola :)
Booking.com dan bi otelden oda ayırttım. Otele de geldim ücreti de ödedim. Resepsiyonda booking hakkında bişey demem gerekiyor mu?
PIN kodu olur, bi onay olur falan gibi bişey?
Sadece booking den yer ayırttığımı adımı falan söyledim, ücreti ödedim çıktım. Aklıma takıldı sorun olur mu diye.
Teşekkürler şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara.
-
hiç bir şey demene gerek yok hocam.rahatına bak
-
eğer düzenli kontrol ediyorlarsa ki ediyorlardır muhtemelen rezervasyon bilgin onların sistemine birkaçgün önceden düşer ve odan ayrılır. girişte de herhangi bir sorun yaşamazsın. kontrol etmediklerini düşünürsek birkaç gün öncesinden arayıp ben booking.com dan rezervasyon yaptırdım, bilgilerim ulaştımı diye resepsiyona kontrol ettirebilirsin.
-
şimdiye kadar 1 milyon kez booking'ten rezervasyon yaptım diyebilirim. gittiğimde adımı soyadımı söyledim yeterli oldu. Zaten booking yaptığın oteller bizi seçtiğin için teşekkürler tarzında mail de atarlar. Hatta bir keresinde akşam 9'da daha otele girmemiştim; aradı otel. nerde kaldınız boşuna paranız gidecek diye :)
Garanti istiyorsan booking'teki rezervasyon sayfanın çıktısını al dayan kapıya. sonra da enjoy your stay...
-
biraz. booking ten rezervasyon yaptım de :D genelde bir şey demiyorsun adını soruyor ordan bakıp odanı gösteriyor vs. ama rezervasyon noyu nolur nolmaz yaz bir kenara
telefonunda uygulama varsa rezervasyonu indirip gösterebilirsin.
-
Teşekkürler Arkadaşlar.
Bi sorun yaşamadım, booking zevkliymiş, işe de yarıyor.
Artık daha çok kullanacağım sanırım.
Tekrardan teşekkürler.
-
Oteller bookinge %15 %20 civarında komisyon öder.Daha ucuza kalmak için bookingden oteli bulup direk otelle iletisime gecmek daha kârlı olur.
-
Hellaven bunu yazdı
Oteller bookinge %15 %20 civarında komisyon öder.Daha ucuza kalmak için bookingden oteli bulup direk otelle iletisime gecmek daha kârlı olur.
bir çok otelin kendi sitesiyle karşılaştırdım aynı fiyatı veriyor
ben de şaşırmıştım.
ama bazıları dediğin gibiydi.
-
WhatsApp bunu yazdıHellaven bunu yazdı
ben de şaşırmıştım.
Itelisime gecmekle karşılaştırmak farklı şeyler.Otelde çalıştığım için bu gibi şeyleri cok yaşıyoruz.Booking de iste 100€ sizden direk yapsam ne kadar olur vs..
-
Hellaven bunu yazdıWhatsApp bunu yazdıHellaven bunu yazdı
ben de şaşırmıştım.
Itelisime gecmekle karşılaştırmak farklı şeyler.Otelde çalıştığım için bu gibi şeyleri cok yaşıyoruz.Booking de iste 100€ sizden direk yapsam ne kadar olur vs..
Hep tam tersiyle karşılaştım,
birçok otelde booking fiyatını veremediler, telefondan booking üzerinden rezervasyon yaptım 2-3 dakikaya provizyon düştü ve check-in yaptırdım.
Booking'de 280 lira yazan otele, otelin kendisi 350 liradan aşağı veremedi.
-
Hocam bir ara kontrol etsinler :)