folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Booking.Com Ve Güney Kıbrıs'ın Bana Attığı Pandik

Booking.Com Ve Güney Kıbrıs'ın Bana Attığı Pandik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Harcama itirazı konusunu iyi araştır hocam. Saçma bir durum gerçekten.

İbneler istiyor ki tepesine paraşütle inek... :)

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Adamlar Kıbrıs türkünü bile sevmiyor ircilik yapıyor sen Türkiye'den türk gelip gezicen ? Ba ba ba ba. Bookingi sikebiliyorsan başka türlü bişey olacağı yok bence.

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

telefon açtım kamilin biri çıktı bağıra bağıra küfür ettim ım mua mua edip durdu kamil ben söverken arada arayıp sövecem bunlara

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Tel: +357 22 255540 kalaylama servisi :)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Bu gece elim boş, UK numaradan arayıp 30 kişilik grup için rezervasyon yaptırayım, önden kapora atıyorum, attım bugün, yarın attım, bankanı ara sor gönderildi diye diye oyalayayım 30 odayı kapatsınlar yazın ortasında. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lovenocturnal
    Lovenocturnal's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Güney Kıbrıs'a Türk olarak gitmek mümkün ama bayağı uğraştırıcı. Türkiye, Güney Kıbrıs'ı tanımıyor. O yüzden Yunanistan Atina'ya gidip oradaki Güney Kıbrıs elçiliğinden vize almak gerekli. Vize alsanız bile Türk tarafından kara yoluyla geçilemiyor diye biliyorum. Mecburen direk havayoluyla gitmek lazım.

Bir ara Kıbrıs'ı komple gezmek istemiştim karşıma bu durum çıkmıştı. 

Evet, bu konu oldukça ilginç. Çok çok teşekkürler bu stratejik bilgi için.

Booking.com'un kullanıcı diline ve ülkeye özel arama sonuçları sunma politikası bulunmaması ve Türkçe arayüzde, Türkiye'nin resmi olarak tanımadığı bir bölgedeki otelin sonuçlarda yer alması, algoritmanın yanlış yönlendirilmesi olarak değerlendirilebilir bence.

Arkadaşlar, destekleriniz hem beni tebessüm ettirdi hem de cesaretlendirdi.

Bu arada bazı kilit bilgiler şunlar: KKTC'nin başkenti Lefkoşa, Güney Kıbrıs'ın başkenti Yunanca ismi Lefkosia, İngilizce ismi ise Nicosia olarak bilinir. Yani adada iki başkent vardır ve bu iki başkent ikiye ayrılmıştır.  Özeleştiri yapmak gerekirse, bu anlam karmaşasının kurbanı oldum ve hatalıydım.

Yine de otelin, bu istisnai durumdan faydalanmak yerine empati yapması ve hiç kalmadığım otelin ücretini iade etmesi daha makbul olurdu, çünkü onların tasarrufundaydı. İadeyi kabul etmediler.

Telefonda Amerikanca konuştuk.

Lovenocturnal tarafından 11/Tem/24 18:01 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Paran yanacak ama maddi imkan olsa Bulgaristan tarafindan en pisliklerinden iki cingeneyi rezervasyonu yaptigin tatile gondermek guzel bir intikam olurdu.

Ya da vizesi olan iki normal arap gonder onlar da ayni zarari verir. :)

telekom tarafından 11/Tem/24 22:12 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    Lovenocturnal bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Güney Kıbrıs'a Türk olarak gitmek mümkün ama bayağı uğraştırıcı. Türkiye, Güney Kıbrıs'ı tanımıyor. O yüzden Yunanistan Atina'ya gidip oradaki Güney Kıbrıs elçiliğinden vize almak gerekli. Vize alsanız bile Türk tarafından kara yoluyla geçilemiyor diye biliyorum. Mecburen direk havayoluyla gitmek lazım.

Bir ara Kıbrıs'ı komple gezmek istemiştim karşıma bu durum çıkmıştı. 

Evet, bu konu oldukça ilginç. Çok çok teşekkürler bu stratejik bilgi için.

Booking.com'un kullanıcı diline ve ülkeye özel arama sonuçları sunma politikası bulunmaması ve Türkçe arayüzde, Türkiye'nin resmi olarak tanımadığı bir bölgedeki otelin sonuçlarda yer alması, algoritmanın yanlış yönlendirilmesi olarak değerlendirilebilir bence.

Arkadaşlar, destekleriniz hem beni tebessüm ettirdi hem de cesaretlendirdi.

Bu arada bazı kilit bilgiler şunlar: KKTC'nin başkenti Lefkoşa, Güney Kıbrıs'ın başkenti Yunanca ismi Lefkosia, İngilizce ismi ise Nicosia olarak bilinir. Yani adada iki başkent vardır ve bu iki başkent ikiye ayrılmıştır.  Özeleştiri yapmak gerekirse, bu anlam karmaşasının kurbanı oldum ve hatalıydım.

Yine de otelin, bu istisnai durumdan faydalanmak yerine empati yapması ve hiç kalmadığım otelin ücretini iade etmesi daha makbul olurdu, çünkü onların tasarrufundaydı. İadeyi kabul etmediler.

Telefonda Amerikanca konuştuk.

adamların wazapı varsa Mikro ya ulaş biraz daha para bayıl ticari noları gitsin :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001