Booking.Com Ve Güney Kıbrıs'ın Bana Attığı Pandik
-
Harcama itirazı konusunu iyi araştır hocam. Saçma bir durum gerçekten.
İbneler istiyor ki tepesine paraşütle inek... :)
-
Adamlar Kıbrıs türkünü bile sevmiyor ircilik yapıyor sen Türkiye'den türk gelip gezicen ? Ba ba ba ba. Bookingi sikebiliyorsan başka türlü bişey olacağı yok bence.
-
telefon açtım kamilin biri çıktı bağıra bağıra küfür ettim ım mua mua edip durdu kamil ben söverken arada arayıp sövecem bunlara
-
Tel: +357 22 255540 kalaylama servisi :)
-
Bu gece elim boş, UK numaradan arayıp 30 kişilik grup için rezervasyon yaptırayım, önden kapora atıyorum, attım bugün, yarın attım, bankanı ara sor gönderildi diye diye oyalayayım 30 odayı kapatsınlar yazın ortasında.
-
mkyb bunu yazdı
Güney Kıbrıs'a Türk olarak gitmek mümkün ama bayağı uğraştırıcı. Türkiye, Güney Kıbrıs'ı tanımıyor. O yüzden Yunanistan Atina'ya gidip oradaki Güney Kıbrıs elçiliğinden vize almak gerekli. Vize alsanız bile Türk tarafından kara yoluyla geçilemiyor diye biliyorum. Mecburen direk havayoluyla gitmek lazım.
Bir ara Kıbrıs'ı komple gezmek istemiştim karşıma bu durum çıkmıştı.
Lovenocturnal tarafından 11/Tem/24 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Paran yanacak ama maddi imkan olsa Bulgaristan tarafindan en pisliklerinden iki cingeneyi rezervasyonu yaptigin tatile gondermek guzel bir intikam olurdu.
Ya da vizesi olan iki normal arap gonder onlar da ayni zarari verir. :)
telekom tarafından 11/Tem/24 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Lovenocturnal bunu yazdımkyb bunu yazdı
Güney Kıbrıs'a Türk olarak gitmek mümkün ama bayağı uğraştırıcı. Türkiye, Güney Kıbrıs'ı tanımıyor. O yüzden Yunanistan Atina'ya gidip oradaki Güney Kıbrıs elçiliğinden vize almak gerekli. Vize alsanız bile Türk tarafından kara yoluyla geçilemiyor diye biliyorum. Mecburen direk havayoluyla gitmek lazım.
Bir ara Kıbrıs'ı komple gezmek istemiştim karşıma bu durum çıkmıştı.
adamların wazapı varsa Mikro ya ulaş biraz daha para bayıl ticari noları gitsin :)