Boot Menyu Parola
-
Lotus bunu yazdı
abicim at formatini ne takiyorsun kafana
Atmayi dusunyorum da am bir soru var kafamda format atmaya baslarken yeni eyne parola sorun cakrmazmi ?
-
Format da atamiyorum hep siyah ekrana parola cikiyor F2 boota girmeye calsyorum yine parola souyur..:((
-
bios ayarlarina girebiliyorsun di mi
-
Lotus bunu yazdı
bios ayarlarina girebiliyorsun di mi
Hayir giremiyorum hep siyah ekran parola cikiyor Formatda da ayni sey F4 recovery yapmaya calsiyorum yine ayni parola soruyor.bunun bir yolu yokmu ?
-
bios pilini çıkart ters takıp çalıştır bi
-
Lotus bunu yazdı
bios pilini çıkart ters takıp çalıştır bi
onu yapdim Haci. :( dememedigim yol kalmadi bence.:(
-
cd den çalıştırabiliyorsan bilgisayarı Hiren's boot cd yap kendine .. cd üzerinden windows aç c yi sil bitsin işin hacı..
edit: cd ekranı alamıyormuşsun.
madem içini açtın farklı bir bilgisayara bağla hdd ni hallet hocam
WebJas tarafından 31/Oca/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
WebJas bunu yazdı
cd den çalıştırabiliyorsan bilgisayarı Hiren's boot cd yap kendine .. cd üzerinden windows aç c yi sil bitsin işin hacı..
edit: cd ekranı alamıyormuşsun.
madem içini açtın farklı bir bilgisayara bağla hdd ni hallet hocam
Su anda dedigini yapyorum ama nafile parola soruyor.:((
-
WebJas bunu yazdı
yok hocam adamin derdi o zaten cd den çalıştıramıyor , bios pilini çıkardın güvenli mod denedin , e bu kodumun virüsü nereye girmiş , hdd i başka bilgisayara takma şansın var mı
-
Lotus bunu yazdıWebJas bunu yazdı
yok hocam adamin derdi o zaten cd den çalıştıramıyor , bios pilini çıkardın güvenli mod denedin , e bu kodumun virüsü nereye girmiş , hdd i başka bilgisayara takma şansın var mı
hocam kendi içimde bi beyin fırtınasi yaptım ama beyin ufak olunca pek birşey çıkmadı , ama şu geldi aklıma portable bi linux sürümü vardı ubuntunun flash diske atipta baslatiyorduk flash diske at o sürümü başka bir bilgisayarın bootunu biostan usb e ayarla sonra senin hdd yi o usb ye ayarladıgın pc ye tak calistir sonrada temizlersin zatende bu söyledigim yontemi windows format diski içinde yapabilirsin