Bootmgr Eksik Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

http://i.hizliresim.com/pgEPQn.jpg

bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. ne denediysem olmadı.

* format atarken windowsu yanlış dizine kurdum sonra disk yöneticisinden biraz kurcadım falan düzeltmek için daha cok bozdum

*usb den format atmaya çalışıyorum boot menüsü için f8e basıyorum, usbyi seçiyorum yine aynı ekrana atıyor.

*dvd'den format atmaya çalıştım, yine aynı ekrana atıyor, uzun zamandır dvd-w kullanmadığım için belki çalışmıyordur bile emin değilim.

* boot menusunden ODD yi yani dvd sürücüsünü seçtiğimde 

boyle bi ekran geliyor, kablo kontrol et falan diyor ama ne kablosu anlamadım.

*bios menusunden tüm sürücüleri ilk sıraya alıp denedim sırayla sonuç aynı

ne yapabilirim başka? lütfen yardım edin. yarın yaylaya gidecem tv yok internet yok. tek çarem bilgisayar yarına öğleye kadar yapmam lazım. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

up

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

1) Bilgisayara istersen format atabilirsin. Ben çok kez karşılaştım bu hatayla ve her defasında format attım. Yapamadın büyük ihtimal. Bir şeyleri gözden kaçırıyorsun...

2) Bir keresinde formatsız çözdüm bu sorunu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama sanırsam Windows'ta bir dosya eksik olunca bu uyarı çıkıyor. Bunu da Windows USB veya DVD'den o dosyayı CMD ile HDD'deki Windows'a kopyalamakla oluyor. Google'dan yaz bulursun.

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Evet sanırsam burada yazanları uyguladım ve gerçekten sonuç vermişti. Formatsız çözüm için:http://www.enpedi.com/2014/09/bootmgr-eksik-bootmgr-is-missing-hatas.html 

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    adsizcengaver bunu yazdı

1) Bilgisayara istersen format atabilirsin. Ben çok kez karşılaştım bu hatayla ve her defasında format attım. Yapamadın büyük ihtimal. Bir şeyleri gözden kaçırıyorsun...

2) Bir keresinde formatsız çözdüm bu sorunu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama sanırsam Windows'ta bir dosya eksik olunca bu uyarı çıkıyor. Bunu da Windows USB veya DVD'den o dosyayı CMD ile HDD'deki Windows'a kopyalamakla oluyor. Google'dan yaz bulursun.

keşke sadece istemekle olsa :D bilgisayarıma sayısız kere format attığım için hep aynı yolu deniyorum bootmgr eksik ekranından baska gorebildiğim tek yer bios. malesef ki format da atamıyorum 2. maddeye gelince onarım yapma ekranını görebilsem zaten formatta atarım veri kaybı önemli değil zaten boş bilgisayar. yine malesef ki ne cmd ne onarım ekranı geliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

normalde fixmbr filan bi iki komutla hallediliyodu ama oralara girmemesi garipmiş. ben de biraz önce sürücüden alan kazanmak için sıkıştır dedim, sistem sürücüsü olmamasına rağmen bootmgr is compressed hatası vermeye başladı. sanırım hdd den format attığım için öyle oldu, çünkü daha boot tan kaldırmamıştım format şeysini, ama keşke windows mu nt6 mı diye sorsa da nt6 yı seçince hata verse, saçma windowsun saçma işleri :/ 

neyse çok laf ettim bu saatte öyle tam denk gelince yazıyım dedim, uzadı. senin çözümün sağlam ve 2. hdd için yeri olan bi laptop, sonrasında kendi hdd ni ona takıp biçimlendirip, geri kendi laptobuna takıp sıfırdan kurulumunu yaparsın zaten. bundan daha basit bi çözümü olabilir, aklıma geldi diye yazdım, çözüm gelmezse son çare böyle yaparsın.

hsyN tarafından 15/May/15 02:18 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

beyler var mı bi yöntem hdd yi başka pc ye takmaktan başka. ben kendim için usb takar yaparım dedim de siyah ekran geliyo, hiç bişi yapılmıyo. sol üstte yanıp sönen bi alt-imleç var sadece.

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Bişi sorucam elinde kaç format cdsi mevcut ? 

EricNorthman tarafından 15/May/15 17:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

bana soruyosan dvd üzerinden değil usb veya direk hdd den atıyorum. şimdi arkadaşta 3 tane farklı win7 isosu var, usb ye yazdırdık birini yukarda yazdığım gibi oldu, belki isodandır dedik başka iso yazdırıyoruz şuan.

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

eğer bana soruyorsun sadece bir tane format dvdsi yazdırdım sorun olunca. iso da sıkıntı yok. 3 yıldır hep aynı iso ile format atıyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ben hep usbile deniyodum, dün dvd ile denedim oldu, garip.

test 1 2
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 15