BORA Salatalık Ve Turşu Satışı
-
Hocam esalatam.us sitesinde daha ucuza satıyorlarmış, yine de müride destek olmak amacıyla tester (körpe) salatalık var mı? :)
-
@telekom olmadi ikimiz ortak alalim malum muritlere ozel ederinin iki misli fiyati var bu ehiyarin. Valla ben teneke bagladim nolur nolmaz diye kaldirip duruyolar.
-
Arkadaştan 2 Adet 15+ Aldım. Bol sirkeli günler diledi. Ne demek istedi anlamadım :|
-
NmC bunu yazdı
Arkadaştan 2 Adet 15+ Aldım. Bol sirkeli günler diledi. Ne demek istedi anlamadım :|
Turşun bol olsun hocam
-
Satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor..
-
-
Hıyarın Yararları
- Besleyicidir,
- İştah açıcıdır,
- Sinir yatıştırıcıdır,
- İdrar söktürücüdür,
- Aç karnına kurt düşürücüdür,
- Susuzluğu gidericidir,
- Usaresi şekerle birlikte mide yanmasını durdurucudur,
- Aç karnına kan şekerini düşürücüdür,
- Vücutta biriken zehirli maddeleri atıcıdır,
- Cildi yumuşatır,
- Ciltteki kırışıklıkları giderir,
- Mafsal romatizma ağrılarına iyi gelir,
- Yorgunluğu giderir,
- Hıyar kökünden hazırlanan lapa ve merhemler tümörlerde ve egzema gibi cilt hastalıklarında sürülerek kullanılır,
- Hıyar suyu aç karnına sarılığa karşı kullanılır,
- Hıyar kokusu bulantıya iyi gelir ve
- Hıyar tohumu da idrar artırmaya iyi gelmektedir.
- Son olarak cinsel gücü arttırıcı "Topalaklı Cacık" içinde kullanılır. Topalaklı Cacık için malzeme listesi: 1 kg salatalık, 400 gr topalak kökü, 1 kg yoğurt, 4 tatlı kaşığı nane, 2 litre su ve tuzdur. Topalaklı Cacık hazırlanışı ise şöyledir: Soyulan salatalıklar küçük küçük doğranır. Yoğurt, tuz ve nane ilave edilir. Temizlenerek dövülen topalak kökü ve su katılır. Sabah akşam 1 kase içilir.
-
2 adet 10-12cmlik sipariş ettim bir aksilik olmazsa bugün kargoya verecekmiş arkadaş. elime ulaşınca bir inceleme yapıp buraya yükleyebilirim
-
DevilKingtr bunu yazdı
acaba troll'miki la ?
Sorulara cevap vermemesi, fiyatların uçukluğu falan göz önünde bulundurulunca öyle görünüyor.
-
Turania bunu yazdı
Her salatalığımız ayrı bir lezzete ve aromaya sahiptir.
Nasıl yani her salatanın tadı farklı mı