Borç Lazımsa Enpara Ekpara Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu konumda Enpara'nın güzel bir hizmeti olan Ekpara'dan bahsedeceğim. Çoğu kişi bilmiyor çevresinden istiyor utana sıkala. Enpara ile bu iş kolay ve uygun faize hallediliyor.

http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ekpara/

http://www.finansbank.enpara.com/ekpara-simulator/ adresinden çekeceğiniz para ve günlük ne kadar faiz bineceğini hesaplayabilirsiniz. 

Banka kredi puanınıza bakıyor. Uygunsanız zaten direk 750 TL'den başlıyor maksimum 5.000 liraya kadar gidiyor diye biliyorum. Limit arttırımını müşteri hizmetleri yapıyor. 

Borcu aynı gün öderseniz faiz işlemiyor. 

mkyb tarafından 02/Eyl/16 21:38 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ben hesabı aldıgımdan berı otomatık olarak ekpara olayına gecırdı sıstem para gırıs cıkıslarından dolayı ozaman resmı olarak calısmıyordum bır yerde. 

artırım ıcın ya da dırekt actırmak ıcın hesabınıza para gırıs cıkısı yoksa ısyerı maas bordrosu isteyebiliyor.

standart hesap gıbı taksıt vs yok fakat duzenlı olarak para gırıs cıkısı varsa ortalama 4 5 lıra aylık kredı puanınızı da yukseltıyor  .

kredili mevduat hesabı olarak gecıyor

hipokondriyak tarafından 02/Eyl/16 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Doğru para akışını takip ediyorlar. Geçenlerde limitinizi iki katına çıkaralım mı diye teklifle geldiler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Speedyy
    Speedyy's avatar
    Erkek

Benim en paraya her ay otomatik ay başı bin beş yüz ve iki bin arası ücret yatıyor 

Yaklaşık 2 yıl oldu, ve hatta bugünden sonra on bin kadar da birikim olarak kartta kalmaya başlayacak 

Ama bir maaş bordrom yok, 
    Gene de puan vs kasıyor muyumdur ? :)

Bu bir parodidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

geçenlerde çok sıkışmıştım allah razı olsun 750 tl ateşlediler :) Aylık faizi 16-17 tl

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

şeytan diyor çek parayı bas canlıdan sağlam maçlara ertesi gün geri öde 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

şeytan diyor çek parayı bas canlıdan sağlam maçlara ertesi gün geri öde 

uyma o şeytana. Aramızda o şeytana uyup 750 tl'yi batıran var :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

İş bank kredi kartımı kapatıp bu kartı mı alsam acaba

edit:zaten hep tekçekım alıyorum bu daha mantıklı

d3lete tarafından 02/Eyl/16 23:01 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

enpara hesabım var öyle çok kullanmıyorum.bu ekpara ürünler kısmında gözükmüyor bende kendileri mi açması gerekiyor bu özelliği ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

enpara hesabım var öyle çok kullanmıyorum.bu ekpara ürünler kısmında gözükmüyor bende kendileri mi açması gerekiyor bu özelliği ?

Sistem uygun olursa otomatik teklif ediyor zaten. Banka ile çok işin yoksa sistem dikkate almıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı

Sistem uygun olursa otomatik teklif ediyor zaten. Banka ile çok işin yoksa sistem dikkate almıyor.

anladım hocam.teşekkürler.

Toplam Hit: 3470 Toplam Mesaj: 23
enpara