Borç Lazımsa Enpara Ekpara Var
-
Bu konumda Enpara'nın güzel bir hizmeti olan Ekpara'dan bahsedeceğim. Çoğu kişi bilmiyor çevresinden istiyor utana sıkala. Enpara ile bu iş kolay ve uygun faize hallediliyor.
http://www.finansbank.enpara.com/urunler/ekpara/
http://www.finansbank.enpara.com/ekpara-simulator/ adresinden çekeceğiniz para ve günlük ne kadar faiz bineceğini hesaplayabilirsiniz.
Banka kredi puanınıza bakıyor. Uygunsanız zaten direk 750 TL'den başlıyor maksimum 5.000 liraya kadar gidiyor diye biliyorum. Limit arttırımını müşteri hizmetleri yapıyor.
Borcu aynı gün öderseniz faiz işlemiyor.
mkyb tarafından 02/Eyl/16 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ben hesabı aldıgımdan berı otomatık olarak ekpara olayına gecırdı sıstem para gırıs cıkıslarından dolayı ozaman resmı olarak calısmıyordum bır yerde.
artırım ıcın ya da dırekt actırmak ıcın hesabınıza para gırıs cıkısı yoksa ısyerı maas bordrosu isteyebiliyor.
standart hesap gıbı taksıt vs yok fakat duzenlı olarak para gırıs cıkısı varsa ortalama 4 5 lıra aylık kredı puanınızı da yukseltıyor .
kredili mevduat hesabı olarak gecıyor
hipokondriyak tarafından 02/Eyl/16 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğru para akışını takip ediyorlar. Geçenlerde limitinizi iki katına çıkaralım mı diye teklifle geldiler.
-
Benim en paraya her ay otomatik ay başı bin beş yüz ve iki bin arası ücret yatıyor
Yaklaşık 2 yıl oldu, ve hatta bugünden sonra on bin kadar da birikim olarak kartta kalmaya başlayacak
Ama bir maaş bordrom yok,
Gene de puan vs kasıyor muyumdur ? :) -
geçenlerde çok sıkışmıştım allah razı olsun 750 tl ateşlediler :) Aylık faizi 16-17 tl
-
şeytan diyor çek parayı bas canlıdan sağlam maçlara ertesi gün geri öde
-
adeleks bunu yazdı
şeytan diyor çek parayı bas canlıdan sağlam maçlara ertesi gün geri öde
uyma o şeytana. Aramızda o şeytana uyup 750 tl'yi batıran var :)
-
İş bank kredi kartımı kapatıp bu kartı mı alsam acaba
edit:zaten hep tekçekım alıyorum bu daha mantıklı
d3lete tarafından 02/Eyl/16 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
enpara hesabım var öyle çok kullanmıyorum.bu ekpara ürünler kısmında gözükmüyor bende kendileri mi açması gerekiyor bu özelliği ?
-
ReyiZ bunu yazdı
enpara hesabım var öyle çok kullanmıyorum.bu ekpara ürünler kısmında gözükmüyor bende kendileri mi açması gerekiyor bu özelliği ?
Sistem uygun olursa otomatik teklif ediyor zaten. Banka ile çok işin yoksa sistem dikkate almıyor.
-
mkyb bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Sistem uygun olursa otomatik teklif ediyor zaten. Banka ile çok işin yoksa sistem dikkate almıyor.
anladım hocam.teşekkürler.