Borç Yüzünden Satılık HP İpaq Rw6828
-
müridler ekran kartının parasını vermek icin HP iPAQ rw6828 marka cep bilgisayarımı satıyorum 1 ay once almıstım ama ekran kartının parasını vermek için satıyorum fiyat yazmıyorum varsa lazım olur dıyen işime yarar dıyen pm atsın fiyatta anlaşırız 200 TL aşağı vermeyi düşünmüyorum
Ağırlık140 Gr Genişlik 58 mmYükseklik 102 mm Kalınlık 19.5 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim VarHandsfree Var Kızılötesi Var Var Ses kaydı VarPil Tipi Li-Po Bekleme süresi 240 saatKonuşma süresi5,5 saat Wireless LAN Var RenklerGümüş Uçuş modu Var Bluetooth versiyon1.2 Var PDA Donanım Özellikleriİşlemci Intel XScale PXA272İşlemci hızı 416 Mhz RAM 64 MB SDRAM 128 MB Desteklediği hafıza kartı tipleri SDIO, miniSDEkran ÖzellikleriRenkli Ekran Var Renk Sayısı262000 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px Dokunmatik ekran VarHafıza ÖzellikleriHarici Hafıza YuvasıVar Internet ÖzellikleriWap VarWap versiyonuWAP 2.0 GprsVar Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10Var Var E-posta okuyucu Var Var Ekstra internet özellikleri Internet Explorer MobileAnında mesajlaşmaVar Multimedya ÖzellikleriPolifonik melodiler Var Mms VarEkran koruyucuVar Var Mp3 çalar VarRadyo çalar Var Dahili kamera VarVideo Çekebilme VarVideo Oynatabilme VarOynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, MPEG4, AMR, 3GPEksta multimedya özellikleri El yazısı tanıma Kamera ÖzellikleriÇözünürlük 2 MP Flaş Var Video kayıt formatı3GPP, MPEG4 Yazılım ÖzellikleriKullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon VarOyunlar Solitaire ve Jawbreakerİşletim sistemi Microsoft Pocket PC İşletim Sistemi versiyonMobile 5.0 Tema desteği Var Java OyunlarVar Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları
aynen burda yazan gibi şarjı USb den kullanıyorum ben hafıza kartı yok desteği var amaAksesuarlarŞarj Aleti Var Data Kablosu Var Stereo KulaklıkVar Kalem Var -
Temizlik açısından foto koysan iyi olurdu.
Birde radyosu var mı?
-
radyosu var ama bende kulaklıgı yok ilgilenen olursa resimlerini upload ederım
-
hoca fotograf koysan iyi olur
-
Fotosunu koyarmısın bir arkadaşa göstericem ona satabiliriz. 3 yönlü olsun
-
1 dk arkadaslar cekim upload edım
-
Varsa garanti süresini yoksa aldığın tarihi belirtir misin.Bi de alıcıysam teslimat nasıl olacak.kargoyla sen gönderdikten sonra kargo sirketine mi ödeme yapacağım?
-
resim upload pls..
-
müridler REsimler bunlar az once cektım puslu olabılır
-
benden bi 85 lira işler :P:P:P
-
benden bi 85 lira işler :P:P:P