folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Borcunuz Olunca Hapis Günlük Ne Kdr

Borcunuz Olunca Hapis Günlük Ne Kdr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bankalara olan borc silinirmi silinmezmi bilmem fakat sahsa olan borc hapis yatmakla silinmez. yukarida arkadasin dedigi gibi adamin parasi geri gelmiyor. o zaman ben 100000 YTL borc takayim gunluk 100YTL ile yatayim 3 yil gibi bi zamanda cikayim ne ala is :) 16 ytl gibi bi ucreti vardi benim hatirladigm kadariyla. ve borcun silinmemesi lazim. ama sen akrabani hapise gondermek istiyorsan bence borcu cek-senet olaylarina ver. akraban ya hapise ya da mezara gider zaten kesin olarak ;)

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    hayırdır senın akrabana ne gıcıgın var ? :D

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

bankalara olan borc silinirmi silinmezmi bilmem fakat sahsa olan borc hapis yatmakla silinmez. yukarida arkadasin dedigi gibi adamin parasi geri gelmiyor. o zaman ben 100000 YTL borc takayim gunluk 100YTL ile yatayim 3 yil gibi bi zamanda cikayim ne ala is :) 16 ytl gibi bi ucreti vardi benim hatirladigm kadariyla. ve borcun silinmemesi lazim. ama sen akrabani hapise gondermek istiyorsan bence borcu cek-senet olaylarina ver. akraban ya hapise ya da mezara gider zaten kesin olarak ;)

-----------------------------

Şahısa olan borç siliniyor.Mesela ben sana çek kestim ödemedim mahkeme kararı çıktı yatıyorum artık nekadarsa.Sen çeki geri çekersen  anında çıkarım.İdda ediyorum çünkü çok yakından tanıdığım daha 2 hafta önce girdi.Silinmese zaten neden yatsın 

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    heheh saolun arkadaslar la pek bi gicigim yok ama adam gitmis internetten kari buluo bizde borçlariyla ugrasiyoz varmi ole gitsin yatsin aq :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Sonuç Kısmına Bitttim, Adama bak GreyWolf Kardeşim yerden Göğe kadar haklısın. Gitsin yatsın. Onaylıyorum bu kararı. ;) eheheheheh :D

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3542 Toplam Mesaj: 26