Borcunuz Olunca Hapis Günlük Ne Kdr
-
bankalara olan borc silinirmi silinmezmi bilmem fakat sahsa olan borc hapis yatmakla silinmez. yukarida arkadasin dedigi gibi adamin parasi geri gelmiyor. o zaman ben 100000 YTL borc takayim gunluk 100YTL ile yatayim 3 yil gibi bi zamanda cikayim ne ala is :) 16 ytl gibi bi ucreti vardi benim hatirladigm kadariyla. ve borcun silinmemesi lazim. ama sen akrabani hapise gondermek istiyorsan bence borcu cek-senet olaylarina ver. akraban ya hapise ya da mezara gider zaten kesin olarak ;)
-
hayırdır senın akrabana ne gıcıgın var ? :D
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------bankalara olan borc silinirmi silinmezmi bilmem fakat sahsa olan borc hapis yatmakla silinmez. yukarida arkadasin dedigi gibi adamin parasi geri gelmiyor. o zaman ben 100000 YTL borc takayim gunluk 100YTL ile yatayim 3 yil gibi bi zamanda cikayim ne ala is :) 16 ytl gibi bi ucreti vardi benim hatirladigm kadariyla. ve borcun silinmemesi lazim. ama sen akrabani hapise gondermek istiyorsan bence borcu cek-senet olaylarina ver. akraban ya hapise ya da mezara gider zaten kesin olarak ;)
-----------------------------Şahısa olan borç siliniyor.Mesela ben sana çek kestim ödemedim mahkeme kararı çıktı yatıyorum artık nekadarsa.Sen çeki geri çekersen anında çıkarım.İdda ediyorum çünkü çok yakından tanıdığım daha 2 hafta önce girdi.Silinmese zaten neden yatsın
-
heheh saolun arkadaslar la pek bi gicigim yok ama adam gitmis internetten kari buluo bizde borçlariyla ugrasiyoz varmi ole gitsin yatsin aq :D
-
Sonuç Kısmına Bitttim, Adama bak GreyWolf Kardeşim yerden Göğe kadar haklısın. Gitsin yatsın. Onaylıyorum bu kararı. ;) eheheheheh :D