Borcunuz Varmı ?
-
8000 lira kyk ya, 500 lira kredi kartlarına, 200 lira okula, 200 lira kitaplara, 150 lirada dershaneye verdimmi borçlarımın çoğunu ödemiş oluyorum :D
-
70 tl bi kredi ,315 bi kredi taksiti, kredi kartlarına 2000, ek hesaplara 1600 :)
-
bende çok merak ettim borçlarımızımı ödeyecek aacaba ;)
-
Ya bu kara listede olup olmadığımızı gösteren bir site yokmudur ya? Baktım okadar henüz daha böyle bir sistem yoktur, dilekçe ile öğrenebilirsiniz diyorlar...
-
Hiç borcum yok :) Kredi kartına 60tl borcum vardı onuda ödedim :)
-
6 bin yl cik borcum var askerden den gedik iş sde yoq katkılarını bekliom dostum boşuna sormadın demi :)
-
nerden başlasam.. 25000 dolar kadar eşe dosta borcum var 5 milyar bi kredi kullanmıştım o duruyo. 62000 dolar leasıng kullanmıştım. 20000 dolarını falan ödedim geri kalan duruyor. Kredi kartlarını hatırlamıyorum bile Ayrıca bunlar benım bildiğim normal ödemeye göre faizlerden falan haberım yok
-
3 ay sonra 1500$ borcum olucak :S
-
Kredi kartlarima 370 ve 400 ve yeni aldigim 26 inch Sony tv ye 200x4 taksitim bilgisayara yeniledigim kart donanimlarim icinse 300 tl askin borclarim omuzlarimda.
-
sonumuz arjantin gibi olcak sivil darbe yeaa sende intihar etme sivil darbede ortalığın aqcaz
Toplam Hit: 14475 Toplam Mesaj: 85