Bordo Bereliler Kuzey Irak‘Ta
-
daha önce sokmadınız dimi..ben sizin gibi yöneten ülkeyi...mal gibi ,yiğitlerimizi açık hedef haline getiriosunz..gelsnler vursunlar die..şerefsizler..
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------peki bizim askerimiz neyi hedefliyor , şafak 35 şafak 34 ... sonra eve gitçem .
-----------------------------
bu sözüne katılıyorum sadece ama bir adama askerlik dışınca bir ton iş kitlersen ister isteemz bunu düşünüyor her nekadar askerlikte her yapılan iş birer himet olsadahi bazen çok fazla bunaltıldığı olur askerlerşin bir çok asker manevi boşluk motivasyon eksikliği birşeylerden hepşikayet etme alışkanlığı bunlar bu hale geliyor saedce asker değil rütbeli personelinde birçoğu şekilde bazı zamanlar bunalma sıkılma
-
bortecine357 bunu yazdı:
inşallah 1 hafta dağda dolaşıp gelmezler uzun süreli operasyon olur hayırlısı diyelim
o admalar her ne kadar eğitimli olsalarda o işüzerinde dağda 3 gün dolaşmakbile adamın ifalğını s.... sen diyorsun 1 hafta oşartlar o kadar basit değil bizzat yaşadım oradan biliyorum batının dağlarında intikale çıktık neler ne zorluklar var doğu dakidağları düşünemiyorum bile -
,işallar her birini bütün bordo bereliler girer hayat kadını cocuklarına
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bortecine357 bunu yazdı:
inşallah 1 hafta dağda dolaşıp gelmezler uzun süreli operasyon olur hayırlısı diyelim
o admalar her ne kadar eğitimli olsalarda o işüzerinde dağda 3 gün dolaşmakbile adamın ifalğını s.... sen diyorsun 1 hafta oşartlar o kadar basit değil bizzat yaşadım oradan biliyorum batının dağlarında intikale çıktık neler ne zorluklar var doğu dakidağları düşünemiyorum bile
Sınır ötesi harekatta güneş operasyonunda bizim taburdan 2 kişi donarak şehit oldu bunları kimse bilmiyor hocam 1 hafta gezip gelmek kolay diyorsun çık dağda hatta tepede bir gün dolaş ne hale geleceksin biz 7 gün kuzey ırak hayal bile edemeyeceğin rakımlarda dolaştık çok zor olmadımı elbet oldu