Bordo Bereliler Ve Kullandıkları Çok Özel Bir Silah Hakkında Bilgi
-
ulan bi karar verin aq bu ne :D
-
Ben Yunanlıların neden bu kadar panik olduğunu kavrayamadım,birincisi silah 11bin dolarsa onlarda satın alır bundan,ikincisi bu silah üreticisi firmanın anlaşması mı var bi tek bize mi satıyorlar?Üçüncüsü ise şu anda ve görünürde Yunanlılarla bir savaş gözükmüyor,bu paniğin sebebi ne gökçeada ve bozcaada dan midilli adasına atış yapacağımızı mı düşünüyorlar?
-
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Yunanlıların neden bu kadar panik olduğunu kavrayamadım,birincisi silah 11bin dolarsa onlarda satın alır bundan,ikincisi bu silah üreticisi firmanın anlaşması mı var bi tek bize mi satıyorlar?Üçüncüsü ise şu anda ve görünürde Yunanlılarla bir savaş gözükmüyor,bu paniğin sebebi ne gökçeada ve bozcaada dan midilli adasına atış yapacağımızı mı düşünüyorlar?
-----------------------------şerefsizler Türkiyenin güçlenmesini istemiyore.Silahı aldığımız için kormalarının tek sebebi komando ve bordoberellerle asla sidik yarıştıramayacak olmaları.Öylede olsun 3.5 atsınlar :)
-
kendimi bildim bileli ordumuzdan hiçbir endişem-şüphem yoktur. komandolarımız, bordo bereli timimiz filan beni bitiriyor zaten. askeri giyim, silah, malzemeler beni tahrik ediyor :)
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 16