folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bornova/İzmir Kiralık Daire

Bornova/İzmir Kiralık Daire

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek
    hocalar izmir bornovada,merkez ve ya kucukpark dolaylarında kiralık daire arıyorum.yanlız elden olacak :) varsa boyle bır tanıdıgınız ve ogrencıye de kıralıyorsa bana ulasırsanız sevınırım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Pek yardımcı olabileceğimi zannetmiyorum da bakalım belki bir şeyler çıkarırız. Merkez ve ya küçükparkta ev tutmak için kaç para vermeyi düşünüyorsun, kiminle kalacaksın(yalnız mı, ev arkadaşın var mı vs.) ve elden teslim ne demek?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Bildiğim bir yer var.Küçükpark yukarısında,kampana barın üst yolunun solunda(pek açıklayıcı değil :D) en üst kat,yarın bakarım apartman ismine özel mesajla bildiririm sana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bildiğim bir yer var.Küçükpark yukarısında,kampana barın üst yolunun solunda(pek açıklayıcı değil :D) en üst kat,yarın bakarım apartman ismine özel mesajla bildiririm sana.

Bahsedilen ev 3. sokakta biraz mesafe var ama olsun o kadar yani:)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek

hocam 2 kisi kalacagız. acil isim oldugundan yazmayı unutmusum.2+1 bır ev arıyoruz.elden derken araya emlakcı sokmadan hocam :) 1 kira komisyon alıyorlar yav :)

@antioksidan hocam tesekkur ederim.yeterınce acıklayıcı oldu :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam Bornova-Küçükpark dolayında ev kiraları 600 YTL'den başlıyor.Bu yüzden Ege Üniversitesinde okuyan öğrencilerin çoğu Evka-3,Pınarbaşı,Mevlana,Manavkuyu,Osmangazi gibi Bornovaya tek vesayitle gidebileceği semtlere yöneliyor.Bana kalırsa birde oralara bakmalısın

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    Hocam Bornova-Küçükpark dolayında ev kiraları 600 YTL'den başlıyor.Bu yüzden Ege Üniversitesinde okuyan öğrencilerin çoğu Evka-3,Pınarbaşı,Mevlana,Manavkuyu,Osmangazi gibi Bornovaya tek vesayitle gidebileceği semtlere yöneliyor.Bana kalırsa birde oralara bakmalısın

hocam artık tum fıkırlerı degerlendırmeye calısacagız ama oncelık merkez-k.park. yanlız evka 3 u bende cok sevdım cok guzel bir yer. olmadı dedıgın gibi oralardan bakacagız. ne zormus bu is yav :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Bütçe nedir aylık kaça kadar bakıyosunuz?Eğerki buca taraflarında isterseniz(9 eylül hukuk fakültesinin o civarlarda) bizim kiralık ev var :) aylık 450 istiyo bizimkiler ama belki 400e bırakırlar eer düşünürseniz :) ;)

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek

yok hocam buca degıl :)

ama arkadaslar var orada okuyan (okuyacak) soran olursa yonlendırırm sıze:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    Bütçe nedir aylık kaça kadar bakıyosunuz?Eğerki buca taraflarında isterseniz(9 eylül hukuk fakültesinin o civarlarda) bizim kiralık ev var :) aylık 450 istiyo bizimkiler ama belki 400e bırakırlar eer düşünürseniz :) ;)

hocam bu buca tınaztepeye yakın mı?(izmir'i hiç bilmiyorum) bide ev dayalı döşeli olarak mı 450 yoksa boş ev mi? biz iki kişi tutmayı düşünüyoruz da öyle bi ev...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    dreammaker bunu yazdı:

hocam bu buca tınaztepeye yakın mı?(izmir'i hiç bilmiyorum) bide ev dayalı döşeli olarak mı 450 yoksa boş ev mi? biz iki kişi tutmayı düşünüyoruz da öyle bi ev...

Ev dayalı döşeli değil,kiracı çıkalı daha 1 hafta fln oluyo 2 çocuklu bi aileydi :) adres olarakta sana şöyle söyliyim hani tınaztepeye gelmeden hasanağa bahçesi varya onun yanında.Dediğim gibi eşya yok ama 3 kişi bile rahatça kalabilirsiniz (yatak odası-salon-oturma odası-mutfak-banyo) bende pek ilgilenmiyom bizimkilerin işleriyle ama tutmak istiyen olursa konuşurum :)

Edit: Hasanağa bahçesini bilmediğini hesaba kataraktan 9 eylül tınaztepe yerleşkesine yürüyerek 20-30dkda gidebileceğini belirtmek istedim :D 

:)
Toplam Hit: 2937 Toplam Mesaj: 13