Borsa (Hisse Senedi)
-
birde bu gece borsası var o nedir? millet inanılmaz para kazanıyor
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
birde bu gece borsası var o nedir? millet inanılmaz para kazanıyor
-----------------------------Hocam dediğin galiba bu wall street dow jones onlardan hiç anlamıyom abd borsasında hisse alım satımı olması lazım
-
ya oylle boyle değil inanılmaz iş dönüyor orda çok anlatırlar çevremdekilerde bi giremedim şu işe çok ciddi emek vakit istiyor iyi kazanmak için deli gibi kovalaman birde bi yerde kulağın olması lazım ki birşeye benzesin.
şuanda aylık gelirin ortalama olarak 50 60 tl mi hocam?
-
Konu amma dağılmış. Yardım olarak şöyle toplu bir yazı yazsan.
1- yatırım hesabı aç (şu şu bankadan aç vs.)
2-.... vs.vs.
-
gokcan bunu yazdı:
ya oylle boyle değil inanılmaz iş dönüyor orda çok anlatırlar çevremdekilerde bi giremedim şu işe çok ciddi emek vakit istiyor iyi kazanmak için deli gibi kovalaman birde bi yerde kulağın olması lazım ki birşeye benzesin.
şuanda aylık gelirin ortalama olarak 50 60 tl mi hocam?
-----------------------------hocam 1000 lira para yatır anlık alım satımla bi günde bile kazanabilirsin..deli gibi kovalıyorum ama bi yerde kulağım gözüm dayım yok..
-
banka işi kolay beyler sitelerinde DEMO İNT.BANKACILIĞI var girip tek tek deneyebilirsiniz v.s siz paradan haber verin :)
-
mynetin sanal borsa yarışması var.Bilmeyenler için öğretmek açısından işe yarıyabilir.Gerçek borsayla eş zamanlı olarak gerçekleşiyor zaten hisse alıp satım işlemleri vs.. http://finans.mynet.com/borsayarismasi/uyelik.aspx
-
bugragorkem bunu yazdı:
Aga ben 100 lirayla başladım şimdi burs kredi ne varsa yatırıyom işi de öğreniyorum yavaş yavaş..Sıkı takip gerekiyo..
yakında evi arabayıda..amk sallayın yaa bokuu öğrenin ama boku yemeyin -
phoneix bunu yazdı:
bugragorkem bunu yazdı:
Aga ben 100 lirayla başladım şimdi burs kredi ne varsa yatırıyom işi de öğreniyorum yavaş yavaş..Sıkı takip gerekiyo..
yakında evi arabayıda..amk sallayın yaa bokuu öğrenin ama boku yemeyin
-----------------------------Yok hoca o kadar da değil yav..
-
cızık