Borsa Sert Düşüşle Açıldı Euro 2 Yi Gördü !
-
dış borç değil davaya bağlı bir düşüş bu dış borçla alakalı olsa bi anda düşmez bi anda euro 2 ytl olmaz akıla dayalı olalım istirham ediyorum başsavcı marifetidir bu borsa yı öyle dava geri çekilse bile yada olumlu gelişmeler olsa bile bi anda yukarı çekemezsiniz düşürmek alt üst etmek basittir toplaması da bir o kadar zor olur
** zumsuk kardeşimin cevabını yanlış algıladığımdan dolayı özür diliyorum cevabı yanlış anladığımdan dolayı ona yönelik yazmıştım..
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
hala daha dış borç diye gevelecek kadar cahil kalmayın arkadaşlarım hep aynı nutuk hep aynı düdük vermişler ağzınıza bi ciklet çiğneyip duruyosunuz %85 davaya bağlı bir düşüş bu dış borçla alakalı olsa bi anda düşmez bi anda euro 2 ytl olmaz akıla dayalı olalım istirham ediyorum başsavcı marifetidir bu borsa yı öyle dava geri çekilse bile yada olumlu gelişmeler olsa bile bi anda yukarı çekemezsiniz düşürmek alt üst etmek basittir toplaması da bir o kadar zor olur
-----------------------------sen çok biliyosun ya, televizyona çıkan ekonomistlerin hepsi bu düşünün içteki şeylerle ilgili olmadığı dış piyasalardaki dalgalanmaların yansıması olduğunu söylüyorlar.
ha sen ekonomistelerden çok daha iyi biliyosun tabi , hani bize etki etmez dedikleri dalgalnama vardı ya işte usul usul geliyor baklaım daha neleri göreceğiz
-
bukalemun bunu yazdı:
-----------------------------sen çok biliyosun ya, televizyona çıkan ekonomistlerin hepsi bu düşünün içteki şeylerle ilgili olmadığı dış piyasalardaki dalgalanmaların yansıması olduğunu söylüyorlar.
ha sen ekonomistelerden çok daha iyi biliyosun tabi , hani bize etki etmez dedikleri dalgalnama vardı ya işte usul usul geliyor baklaım daha neleri göreceğiz
-----------------------------sen kimi dinledin de çıkıp sallıyosun burdan ?? hangi ekonomistmiş o merak ettim doğrusu sen şimdi tamamen dış piyasaya bağlı olduğunu savunup o tv den kulak dolmasıyla yazıyorsan hiç başlamayalım bu düşüşün %85 i budur diyerek belirttim önyargılarından arın yani mesela böyle bir olay olmasaydı euro bugün 1.76-80 arası olacaksa 2.00 leri geçti tek sebebi budur geveleme yapmayalım
beni tanıyorsan ki öyle konuşuyorsun asla böyle bişey demedim demem etkilenecektir etkilenecek hatta kriz de kapıda ama bunun bizim ile alakası olmadığını mevcut hükümette olsa başkası da olsa olacağını her ülkenin nasibini alacağını mecbur etkileneceğimizi anlatmaya çalıştım
element uydurma..
-
Altında fırlıcakmış altın alın ,
abim dün akşam syledi makaraya aldık euro patlıcak alalım diye bizde güldük geçtik herif kahin çıktı:D
-
tarihin en cok düsüsünü yasadık allah sonumuzu hayır etsin
-
Birileri cuma günü öğleden sonra döviz alımlarını tamamladıktan sonra start çekildi olay tamam . başsavcı sayesinde bugün yine yüzlerce kişi alınteri dökmeden zengin oldu. bizler mahkeme şöle oldu böle oldu yanlıştı doğrudu diye dursun. aşını kaynatan kaynattı. danışıklı döğüş bunlar.
-
zigana bunu yazdı:
Birileri cuma günü öğleden sonra döviz alımlarını tamamladıktan sonra start çekildi olay tamam . başsavcı sayesinde bugün yine yüzlerce kişi alınteri dökmeden zengin oldu. bizler mahkeme şöle oldu böle oldu yanlıştı doğrudu diye dursun. aşını kaynatan kaynattı. danışıklı döğüş bunlar.
Bu sadece dış kaynaklı bir durum..Başsavcı sayesinde falan değil.Haa etkisi yokmu az bi miktar var oda önemsenmeyecek bişey.. -
böyle ekonomi mi olur bi savcının sözüyle tepetaklak olucak
-
hacılar hocalar :D beni dinleyin neyiniz varsa yatırın dolara kazanıcaksınız ...
-
Cia bunu yazdı:
borsa ile ilgilenen arkadaşlar varsa cbs boya ve dyo boyayı takip etmeliler.güzel bi seviyeden alımla uzun vadede çok iyi bir getiri sağlayacaklarına inanıyorum.
-----------------------------alarko, iş yatırım ve ege seramikide değerlendirmeye alın