folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Borsa Sert Düşüşle Açıldı Euro 2 Yi Gördü !

Borsa Sert Düşüşle Açıldı Euro 2 Yi Gördü !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

dış borç değil davaya bağlı bir düşüş bu dış borçla alakalı olsa bi anda düşmez bi anda euro 2 ytl olmaz akıla dayalı olalım istirham ediyorum başsavcı marifetidir bu borsa yı öyle dava geri çekilse bile yada olumlu gelişmeler olsa bile bi anda yukarı çekemezsiniz düşürmek alt üst etmek basittir toplaması da bir o kadar zor olur  

** zumsuk kardeşimin cevabını yanlış algıladığımdan dolayı özür diliyorum cevabı yanlış anladığımdan dolayı ona yönelik yazmıştım..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    hala daha dış borç diye gevelecek kadar cahil kalmayın arkadaşlarım hep aynı nutuk hep aynı düdük vermişler ağzınıza bi ciklet çiğneyip duruyosunuz %85 davaya bağlı bir düşüş bu dış borçla alakalı olsa bi anda düşmez bi anda euro 2 ytl olmaz akıla dayalı olalım istirham ediyorum başsavcı marifetidir bu borsa yı öyle dava geri çekilse bile yada olumlu gelişmeler olsa bile bi anda yukarı çekemezsiniz düşürmek alt üst etmek basittir toplaması da bir o kadar zor olur

sen çok biliyosun ya, televizyona çıkan ekonomistlerin hepsi bu düşünün içteki şeylerle ilgili olmadığı dış piyasalardaki dalgalanmaların yansıması olduğunu söylüyorlar.

ha sen ekonomistelerden çok daha iyi biliyosun tabi ,  hani bize etki etmez dedikleri dalgalnama vardı ya işte usul usul geliyor baklaım daha neleri göreceğiz 

There is no life without struggle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    bukalemun bunu yazdı:

sen çok biliyosun ya, televizyona çıkan ekonomistlerin hepsi bu düşünün içteki şeylerle ilgili olmadığı dış piyasalardaki dalgalanmaların yansıması olduğunu söylüyorlar.

ha sen ekonomistelerden çok daha iyi biliyosun tabi ,  hani bize etki etmez dedikleri dalgalnama vardı ya işte usul usul geliyor baklaım daha neleri göreceğiz 

sen kimi dinledin de çıkıp sallıyosun burdan ?? hangi ekonomistmiş o merak ettim doğrusu sen şimdi tamamen dış piyasaya bağlı olduğunu savunup o tv den kulak dolmasıyla yazıyorsan hiç başlamayalım bu düşüşün %85 i budur diyerek belirttim önyargılarından arın yani mesela böyle bir olay olmasaydı euro bugün 1.76-80 arası olacaksa 2.00 leri geçti tek sebebi budur geveleme yapmayalım  

beni tanıyorsan ki öyle konuşuyorsun asla böyle bişey demedim demem etkilenecektir etkilenecek hatta kriz de kapıda ama bunun bizim ile alakası olmadığını mevcut hükümette olsa başkası da olsa olacağını her ülkenin nasibini alacağını mecbur etkileneceğimizi anlatmaya çalıştım

element uydurma..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Altında fırlıcakmış altın alın ,

abim dün akşam syledi makaraya aldık euro patlıcak alalım diye bizde güldük geçtik herif kahin çıktı:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    messi_19
    messi_19's avatar
    Erkek
    tarihin en cok düsüsünü yasadık allah sonumuzu hayır etsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      Birileri cuma günü öğleden sonra döviz alımlarını tamamladıktan sonra start çekildi olay tamam . başsavcı sayesinde bugün yine yüzlerce  kişi alınteri dökmeden zengin oldu. bizler mahkeme şöle oldu böle oldu yanlıştı doğrudu diye dursun. aşını kaynatan kaynattı. danışıklı döğüş bunlar.

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
      Birileri cuma günü öğleden sonra döviz alımlarını tamamladıktan sonra start çekildi olay tamam . başsavcı sayesinde bugün yine yüzlerce  kişi alınteri dökmeden zengin oldu. bizler mahkeme şöle oldu böle oldu yanlıştı doğrudu diye dursun. aşını kaynatan kaynattı. danışıklı döğüş bunlar.
    Bu sadece dış kaynaklı bir durum..Başsavcı sayesinde falan değil.Haa etkisi yokmu az bi miktar var oda önemsenmeyecek bişey..

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    böyle ekonomi mi olur bi savcının sözüyle tepetaklak olucak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek
    hacılar hocalar  :D beni dinleyin neyiniz varsa yatırın dolara kazanıcaksınız ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    borsa ile ilgilenen arkadaşlar varsa cbs boya ve dyo boyayı takip etmeliler.güzel bi seviyeden alımla uzun vadede çok iyi bir getiri sağlayacaklarına inanıyorum.

alarko, iş yatırım ve ege seramikide değerlendirmeye alın

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 6029 Toplam Mesaj: 22