Boş Dururken Birşeyler Yampaya Karar Verdim.
-
arkadaşlar öncelikle merhabalar,
hocam.com 'u hepiniz bilirsiniz , öğrenciler veriyorlar böyle siteleri , bende buna benzer birşey yapmak istedim geçen gece,
öncelikle tabiki domain bulamadım iyi bişey alamadım. ü ile alabilmek istedim tk da boş vardı www.üniversitem.tk aldım.
öncelikle wordpress kurdum , portal tarzında ana sayfamız diye uygun bir tema buldum , bi kaç arkadas temanın çok sade kaldığını söyledi , biraz düzenleme yapabilirim.
sonra kampüs butonu altına phpfox kurdum tr dil yaması attım.
bazı böyle kampüs sitelerinde dikkatimi çeken ne bilim oyunlar bilgi yarışmaları gibi şeyler yapmayı düşünüyorum .
fakat biraz fikre ihtiyacım var. ne tür şeyler yapabilirim, ve bunun için ne tür bir domain seçmeliyim.
fikirlerinizi bekliyorum. -
Dedikodu ve itiraf modülü
-
noname bunu yazdı
Dedikodu ve itiraf modülü
itiraf olayını yapıcam , ziyaretçi defteri eklentisini editliyorum sanırım uygun olacak :)
-
abi dle den vazgeçin :)
üstüne .tk domain ? free?
-
BarisYigit bunu yazdı
abi dle den vazgeçin :)
üstüne .tk domain ? free?
dle deil be dostum o nerden çıktı,
yazımı da tam okumamıssın , domain bulamadım dedim bulsam alırım merak etme dostum varsa önerin alayım. -
özgün olmazsa tutmaz. hocam'a bende üyeyim sitenin benzeri olmadığı için tutuyor hazır scriptlerle olacak iş değil
-
Anonim dedikodu olanağı verirsen, ve/veya eski metumill falan tadında öğrenci öğretmen listesi bulabilirsen hiçbir şey yapmana gerek kalmadan öyle bi tutar ki..
izzmarit tarafından 26/Ara/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
domain fena değil, mobile arayüz'ü de mutlaka yap.
-
Ödev paylaşım-alışveriş kısmı yap...
-
Tema bildiğin dle default tema:D
-
şevkini kırmak gibi olmasın ama bir defa domainden kaybetmişsin :)
bir proje yapacaksan sağlam temellerle yapmanda fayda var hazır scriptle bir yere gelemezsin.
SPY-CX5 tarafından 26/Ara/12 18:27 tarihinde düzenlenmiştir