folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boşadığı Kadını Basınca Tecavüz Etti Zuhaha :D

Boşadığı Kadını Basınca Tecavüz Etti Zuhaha :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    tecavüz eden edene aq ne bu karı meraklılığı bari ramazanda yayınlamayın şunları..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imgesel
    imgesel's avatar
    Erkek

hacu adamalrında işine gelir yha hrfler artık nasıl bir abazanlık krizine girdilerse vieoyu izlicez demişlr yha o da gusel baboli neyse alam ramazan ayında akıl fikir versin yanlız onlara soleyin niyatliyken izlemesinler=D mazallah oruç kaçar fln sonra 30 oruç tut puhahaha

yenenek olmadan resim <br> ÇİZİLEMEZ <br> çalışma olmadan yetenek <br> FAYDA ETMEZ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    kadın bi kere kafadan harbi kaşarmış adamı basamak olarak kullanmıs ,nişanlısını aldattıgı adamda tam yavsakmıs ulen nısanlı kadınla fentezı yapılırmı,kızın nısanlısı da kekoymus tam,kadının sevistigi adam camdan kaçmıs ulan nası kaçar anlamıyom bu adam pokemonmu bu kadar suratlı :D, pekı keko adam bu kadın zaten kasar bunun videosunu internete koysan nolur kadın zaten gocunmuyo tehdıte ragmen polıse haber verıyosa deme yani ben olsaydım ılk adamı vururdum sonra kadını deforme eder sonra onuda vururdum sonra bole bısı yasadıktan sonra kendıme gelemıcegım için kendımıde vururdum sonra bide temiz iş niyetine bi paspas atar yerlerı temiz bırakıp rabbime kavusurdum :D :D

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
Toplam Hit: 2756 Toplam Mesaj: 14