Boşta Kullanmadığınız Domaininiz Var Mı?
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------peki :) birşeyler yapacağız artık
-----------------------------Senin hostun filan varmıydı? Hali hazırda varsa filan bilgileri pm'le kurayım ufaktan. Yemeğe gidene veya gelene kaar en fazla kurulmuş olur herhalde. Sonra tema yükleme, site giydirmeleri filan derken 1-2 güne hazır olur sanırım...
-
Aklıma gelmişken yaptığım işleri referans olarak göstereceğim bir site projesi hakkında düşünüyorum.
Bu konuda da hafta sonunda filan bir kaç domain alabilirim sanırım.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------peki :) birşeyler yapacağız artık
-----------------------------Senin hostun filan varmıydı? Hali hazırda varsa filan bilgileri pm'le kurayım ufaktan. Yemeğe gidene veya gelene kaar en fazla kurulmuş olur herhalde. Sonra tema yükleme, site giydirmeleri filan derken 1-2 güne hazır olur sanırım...
-----------------------------bir kaç birşey var onları danışayım host alırım kolay o :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç birşey var onları danışayım host alırım kolay o :)
-----------------------------Beklemedeyim
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag: sanırım artık ortağız :) öğleden sonra pm at sistemi kurayım.
SysTeMeRRoR: hocam domaini aldığında ftp bilgilerini atıver pmle ufaktan başlıyayım kuruluma
cahitnuri: hocam para vermeyi isterdim ama açıkcası zor gibi. Ama istersen bu site üzerinden legal yada illegal (ona sen karar ver) konser, maç, festival bileti satmanı sağlayabilirim
-----------------------------
Yok hocam artık bıraktım o projeyi yeni 2 seyle ugrasıyorum birini bu haftalarda piyasaya surecegim :) eyvallah :)