Boştaki Sağlam Domainler Yetişen Alır
-
Selamlar Arkadaşlar
Birkaç düşen domain buldum, aralarında sağlam domainler var kafanıza yatarsa alın derim :)
-
-
işe yararları var uplayalım
-
Teşekkürler hoca puanlar.com'u aldım kafamda bir proje vardı zaten kesin alınmıştır diye bakmıyordum bile şaka gibi.
Ben de bir güzellik yapayım; godaddy'den alacak arkadaşlar "novdomain1" promosyon kodunu kullansın 13 dolar yerine 2.17 mi ne aldı. -
NigraSilva bunu yazdı
Teşekkürler hoca puanlar.com'u aldım kafamda bir proje vardı zaten kesin alınmıştır diye bakmıyordum bile şaka gibi.
Ben de bir güzellik yapayım; godaddy'den alacak arkadaşlar "novdomain1" promosyon kodunu kullansın 13 dolar yerine 2.17 mi ne aldı.puanlar.com iyiymiş, almayaydın ben alırdım :d
-
NigraSilva bunu yazdı
Ben de bir güzellik yapayım; godaddy'den alacak arkadaşlar "novdomain1" promosyon kodunu kullansın 13 dolar yerine 2.17 mi ne aldı.üniversite puanları kpss puanları bıdıbıdı.. puanlarla ayakta duran bir ülkede gidebilecek en iyi domain :) hocam hayırlı oslun.
-
hayırlı olsun hocam daha iyileri düştükçe yazıcam burdan
-
Nasıl buluyorsun hacı
-
noname bunu yazdı
Nasıl buluyorsun hacı
-
Teşekkürler müritler. Konuyu keşke gizli yapsaymışsınız bu arada, dış kapının mandalları dadanmasın. =)
-
Güzel Domaınler varmış , hocam PM attım bi bakıver :)
Bu arada almak ısteyen olursa : www.adanahastakabultipsekreterligikursu.com domain de boşta :D hahahah :)