Botçu Geldi Hanımmmm
-
KİŞİYE ÖZEL BOTLAR YAZILIR
Her türlü bot ihtiyacınıza hızlı bir şekilde çözüm sunarak istediğiniz botları kısa sürede en sağlam şekilde teslim etmekteyim.
Film,Eticaret ve çeşitli diğer siteleriniz için istediğiniz siteden istediğiniz formatta XML, EXCEL çıktısı veren botlar veya direkt sitenize ekleyen botlar hazırlayarak sizlere en kısa sürede hayallerinizi gerçekleştirme imkanı sunuyorum.
Hepsiburada, N11, Trendyol, GittiGidiyor ve diğer istediğiniz sitelere bot yazarak fiyat takibi yapılması ve fiyat değişimi durumunda mail yoluyla size bilgi veren botlar ile en yüksek kar oranını sunmaktayım.
ilteris bunu yazdıKendisi ile çalıştım. Sorunsuz iş yaptı. 5 gün sonra teslim dedi 3 gün sonra teslim etti.
Hayırlı işler, bol güneşler.
nereodi bunu yazdıkendisine kelifim delikanlı adamdır, söz verdiği işi yapar kıçı başı oynamaz.
Aress bunu yazdıMüridi uzun zamandır tanırım, sağlamdır. Hayırlı İşler olsun
S-E-R-H-A-T bunu yazdıbirçok kurumsal işimi gördü kefilim.
sancaks bunu yazdıkendisini uzun zamandır tanırım,özü-sözü birdir.Kolay gelsin dostum
SaviorAngel bunu yazdıtahribatta reel hayatta tanıdığım tek kişidir
beni buraya kazandıran kişidir aynı zamanda sonuna kadar kefilim
iyi işler abi
XocTaiL bunu yazdıçok ilgili bir arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu random zamanlamada calısan bir bot yaptık
eline sağlık...peace bunu yazdıgerçekten bu işi severek,isteyerek bir o kadar da güzel yapıyor.Ellerine sağlık hocam.Kralsın.
KaptaN bunu yazdımümin kardeşim hızlı bir şekilde halletti eline koluna bilimum organlarına sağlık
tajdin bunu yazdısağlam botçudur hemşerim kendisiyle çalıştık
Cayan bunu yazdıBarış kardeşim gibidir kaliteli çocuktur. İş yapacaksanız kefilim.
tranceport bunu yazdıhocam yardımların için teşekkürler tekrardan konun up olsun.
Yazilimci bunu yazdıTemiz çalışır, temiz iş yapar. Up olsun
Hepinize çok teşekkürler :)
Selenium botlardan örnekler:
https://www.youtube.com/watch?v=ZvqCVEZyBqc&t=3s
https://www.youtube.com/watch?v=vLCBMzkwQg4
-
Kendisi ile çalıştım. Sorunsuz iş yaptı. 5 gün sonra teslim dedi 3 gün sonra teslim etti.
Hayırlı işler, bol güneşler.
-
-
istediğim botu yazablirmisin diye düşünüyorum :D
-
-
ne yaptırabilirim diye düşünüyorum :) normal veri çeken bot yapabiliyormusun.
-
MuhammeT bunu yazdı
evet
@0x656e hocam pm attım
@KaptaN korkutuyorsun beni akjsdjkasljkd
-
kendisine kelifim delikanlı adamdır, söz verdiği işi yapar kıçı başı oynamaz.
-
TheAvenqer bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
evet
@0x656e hocam pm attım
@KaptaN korkutuyorsun beni akjsdjkasljkd
hımm düşünüyorum :D korkma korkma :D neyse özelden yazayım :)
-
Kolay gelsin hocam, ben ayağıma giyeceğim bot anlamıştım, konu farklıymış.. :)
-
Pm lere yanıt verildi
@ShockMan eyw hocam :)