Botnet Hakkında(Yardım:))
-
.
-
contact.exe server dosyası onu açma diğerini aç server password aynı sifreyi yazacaksın 2 defa sonra serveri olustur contact exe dosyasını birisine at sonra arka kapı yaratılacak pc de senın yazdıgın server ve kanala girecek sen ozele gidip sifreyi yazacaksın sonra cmdlist cmd more falan komutları soyler zati D:D
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş dediğin bu irc contact zombie leri dinlemek için kullanılıyomu. Ben Rbot'ı derledim. Diyelim 10 kişiye bulaştırdım ve bu program ile kaçtanesinin online olduğunu görebiliyormuyum.
-----------------------------Program aracılıgı ıle muhtemelen hayır...
Ama kendıne bı pıng atarsan gorursun... :D
-----------------------------su an ki zombieler reserve conection olarak yaziliyor hata bi ara yazmistim vb de bitun o zombieler sana baglaniyor komut bekliyor tabi sen netstat -an yaz hagni pc ler su an komut bekliyor gorebilrsin . falan filan guzel sey aslinda bu zombieler :D
-
.
-
geniuss bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------B0LDPiL0T bunu yazdı:
Kardeş dediğin bu irc contact zombie leri dinlemek için kullanılıyomu. Ben Rbot'ı derledim. Diyelim 10 kişiye bulaştırdım ve bu program ile kaçtanesinin online olduğunu görebiliyormuyum.
-----------------------------Program aracılıgı ıle muhtemelen hayır...
Ama kendıne bı pıng atarsan gorursun... :D
-----------------------------su an ki zombieler reserve conection olarak yaziliyor hata bi ara yazmistim vb de bitun o zombieler sana baglaniyor komut bekliyor tabi sen netstat -an yaz hagni pc ler su an komut bekliyor gorebilrsin . falan filan guzel sey aslinda bu zombieler :D
-----------------------------İyi de o zaman kendine sürekli saldırmış olmaktan farkın kalır mı ki ?