Botnet Hakkında(Yardım:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    .

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    contact.exe server dosyası onu açma diğerini aç server password aynı sifreyi yazacaksın 2 defa sonra serveri olustur contact exe dosyasını birisine at sonra arka kapı yaratılacak pc de senın yazdıgın server ve kanala girecek sen ozele gidip sifreyi yazacaksın sonra cmdlist cmd more falan komutları soyler zati D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    Kardeş dediğin bu irc contact zombie leri dinlemek için kullanılıyomu. Ben Rbot'ı derledim. Diyelim 10 kişiye bulaştırdım ve bu program ile kaçtanesinin online olduğunu görebiliyormuyum.

Program aracılıgı ıle muhtemelen hayır...

Ama kendıne bı pıng atarsan gorursun... :D

su an ki zombieler reserve conection olarak yaziliyor hata bi ara yazmistim vb de  bitun o zombieler sana baglaniyor komut bekliyor tabi sen netstat -an yaz hagni pc ler su an komut bekliyor gorebilrsin . falan filan guzel sey aslinda bu zombieler :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    .

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    geniuss bunu yazdı:
    Musket bunu yazdı:

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    Kardeş dediğin bu irc contact zombie leri dinlemek için kullanılıyomu. Ben Rbot'ı derledim. Diyelim 10 kişiye bulaştırdım ve bu program ile kaçtanesinin online olduğunu görebiliyormuyum.

Program aracılıgı ıle muhtemelen hayır...

Ama kendıne bı pıng atarsan gorursun... :D

su an ki zombieler reserve conection olarak yaziliyor hata bi ara yazmistim vb de  bitun o zombieler sana baglaniyor komut bekliyor tabi sen netstat -an yaz hagni pc ler su an komut bekliyor gorebilrsin . falan filan guzel sey aslinda bu zombieler :D

İyi de o zaman kendine sürekli saldırmış olmaktan farkın kalır mı ki ? 

Toplam Hit: 6945 Toplam Mesaj: 16