Boy Uzatma Yolları Nelerdir
-
Ark. bilen varsa buraya yazsın.Ben 92liyim.Boyum 1.74 de kaldı daha da uzatamıyorum süt içip basket falan oynuyoruz ama olmuyor.Var mı baska bir yol bilen yani egzersiz falan yada bazı püf noktalar falan nese artık :|
-
uun değilmisin zaten 1.74 :)
resmiini fln yollasana boydan bakalım
-
haplar var bazen reklamlarını görüyodum google reklamlarında ama nekadar sağlıklı bir bilgim yok.
-
hocam bende 92liyim boy 1.76 rahat ol daha uzar takma kafana :D
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
haplar var bazen reklamlarını görüyodum google reklamlarında ama nekadar sağlıklı bir bilgim yok.
-----------------------------Hocam ben natürel takılırım.Doğal bir yol varsa söleyin.
Hap map bana ters :)
Edit:Üstteki mürid resim varmı demiş profilimde resim mevcut.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben natürel takılırım.Doğal bir yol varsa söleyin.
Hap map bana ters :)
Edit:Üstteki mürid resim varmı demiş profilimde resim mevcut.
-----------------------------gördüm şimdi hocam ;)
-
18 e kadar uzarsın daha bu aralarda çok iyi beslenmen şart ayrıca boyunu uzatacak egzersizler yap
-
Hacı boy uzatmaya yardımcı tek şey çinkodur..
çinko gereksinimini gider bakınız google uzamax :)
-
ZaYGo bunu yazdı:
18 e kadar uzarsın daha bu aralarda çok iyi beslenmen şart ayrıca boyunu uzatacak egzersizler yap
-----------------------------Egzersiz nedir hocam
-
Boy Sorunları için Uzamax
www.uzamax.org Ayda 2-3cm Uzamak İstemez misiniz? Online Satış SitesiUzamax Mucizesi
www.uzamax.net Uzamax ile Boyunuzu Uzaaatın İstediğiniz Kadar %100 DoğalUzamax 23.00 YTL
DogalEcza.com/Uzamax En Uygun Fiyat ve Hızlı Teslimat Türkiye'nin Doğal Sağlık Merkezinde
Arama Sonuçları
Uzamax, Boy uzatma tozu. Uzamax sadece 23YTL
Uzamax, Boy uzatma tozu. Uzamax nedir? Uzamax hakkinda detayli bigi ve urun siparisi icin Uzamax Resmi Satis sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
www.uzamax.org/ - 8k - Önbellek - Benzer sayfalar -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Egzersiz nedir hocam
-----------------------------Boy uzamasına yardımcı olacak birçok egzersiz vardır bunlardan birisi barfiks te yapılan hareketlerdir. Barfikse asılı kalın kendinizi çekebilirsiniz tabi ama barfiks egzersizi doğru yapıldığı takdir de çok zordur ama ne kadar yaparsanız o kadar iyi tabiki İlla kendinizi çekmek zorunda değilsiniz, barfikse 5 dakika kadar asılı kalmaya çalışın ama ilk başlarda bu kadar kalamayabilirsiniz tabi yavaş yavaş arttırın Bunu hergün yapmaya çalışın. Birde şunu söyliyim gelişim uyku esnasında olur siz eğer gece çok geç saatlere kadar bilgisayar başında veya başka bir şeyle uğraşıp uyumassanız gelişmeniz yavaşlayacaktır emin olun. O nedenle 12yi geçirmeyin uyumak için Çok da geç kalkmayın.. Bunları disiplinli bir şekilde yaptığınız takdirde gelişiminize hız kazandırmış olacaksınız ve hem kendinizi enerjik hemde daha iyi hissedeceksiniz