Boya Lekesi Nasıl Cıkar ?
-
Off Off daha bugun aldıgım acaip de hosuma giden Kapri pijama tarzı şeysime boya bulasmıs :/ hiç de farketmemişim yeni farkettim :/ kurumusta ben bunu nasıl cıkaracam simdi google da falan arattım terebentin kullanın diyor falan pamuklu bu :/ bi zararı olur mu terebentinin ? olmazsa yarın gidip alacam hemen
ya da baska türlü bi yolu varsa bilen duyan gören yapan eden falan :| bi yardım pls
-
hoca boyadan boyaya farkeder ne boyası bu yağlı boyamı pastel boyamı.
-
:| ya sanırım profiller varya onu boyamıslar ne boyası nerden bilim ben simdi :/ beyazımsımı gri gibi bişi işte :/
-
Tiner dene,
-
Birolcum çarşıya gidiyosun oyuncakçı zekinin arka sokağında yavuz kuru temizleme var.benim yolladığımı söyle temizleyebilir herhalde.
-
antipas dır oda yağlıboyadır kurşunlu boyadır... içine işlemişse çıkmaz heralde, kuruyunca tiner pek bişey yapamaz selülozik tineri deneyebilirsin, kuru temizlemeci en iyi fikir...
-
hacı birkaç kez banada oldu anneme havale ettim o halletti
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Tiner dene,
-----------------------------selülozik veya sentetik olması lazım.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Birolcum çarşıya gidiyosun oyuncakçı zekinin arka sokağında yavuz kuru temizleme var.benim yolladığımı söyle temizleyebilir herhalde.
-----------------------------tamam fatih abi gidicem birazdan bide senin yanına ugrasam olur mu ayagımda sorun varda muayene olaym :F
-
peki ya hint kinasi nasil cikar? gomlegin ustune dokuldu kaldi ole(=
-
arkadaşım bak şimdi diyeceğimi kesinlikle dene benim beyaz gömleğime pilot kalem akmıştı şimdi tek bi iz kalmadı
Boya olan çamaşırını al herhangi bi kaba orantılı olarak sütü dök boyalı kısmı kaba sok 1-2 saat beklet. 1-2 saat sonunda al sütün içinde çitile sonra suda çitili boyadan eser kalmıyo