Böyle Amcaya Can Gurban :)
-
Dün arabayı kacırdık arkadasla gezdik ve sonnda arabayı vurduk saolsn amcam geldi çarptıgımız arabayı götürdü tamire bizim kazalı arabayıda ewe getirdik görünmücek şekilde siteye koydk sabahleyin de babam işe gittikten sonra hemen amcamı ariip bu sefer bizim arabayı tamire götürdük ve 1 saat önce de araba geldi ve suan cok rahatımmm kazadan hic bi kalıntı yoq :D saol amcaaaaaaaaa
-
tetikte ol. amcan seni dövecekk=)
-
Valla çok sağuk kanlı kanımca :) Hayri alamet değil bu vaka :)
-
Amcaya bak bea sonradan şantaj yapmasın :)
-
a.q ben wurdum mu arabayı direk kendim yaptırırım :) babama söylerken de birilerinin olmasına dikkat ederim amcam falan oldu mu söylerim :)
-
olum ya amcan sikecek sen yada babana soylicek baban sikecek :d arabayı vurmuşun boyle kurtulmak olmaz..sen kazanın etkisini atlat die şimdilik bişey yapmamıstır
-
yoq ya ne santaj ı bekar babam abisi olio arada bi ewine baskın a giderken :) bende gitmeden haber veriorm :P gelcez hazırlan die ondan ne kizması hic kizmadı sadece biliodm senn kaza yapcaını dedi :P bide üstüne bana dioki arabayı ewe bırakıbilirmisin sen bende kendi kendime dedm heralde beni denio yoq dedm ne sürmesi oda kendi bıraktı ama babam duysaydı cok pis olrdu ya
-
amcıııaa bak :D :P harbi hea amcan, seni sikcek gibi bi izlenim bırakıyo bu soğuk davranışları ile...
-
Korkutmayın arkadaşı :D mikmez korkma :)
-
ne zikcek ya adam herzaman soguk kanlı ne yani yigenine yapmicak da kime yapcak :P biz ewe giderken bosunamı arioz bosunamı bizim amcamız :D
-
Zaman kötü kolla g**u demişler.. vallaha diqkkat et kendine her an sende n bişe istebilir hakkında hain planlar kuruyor olabilir..unmadıgın anda basına baska dertler acabilir.. aksam yatarken kapını kitle..telefon numaranı değiştir insanoglu bu hersey beklenir:)
Toplam Hit: 1893 Toplam Mesaj: 13