Böyle Bir Bilgisayarın 2. El Fiyatı Ne Eder...
-
Bilgisayar Özellikleri
2 Gb ram
1 gb harici ekran kartı
İşlemci Pentium Dual core E5300 2,60 Ghz
160 Gb Harddisk
18 inc AOC monitor
Anakart: Asus P5G41-M LXWebcam-kulaklık
Masası ve sandalyesi...
Ne kadar eder hacılar??
-
500 tl ye bulabilirsin burda üç kişi karar verdik
-
delerumgecerum bunu yazdı:
-----------------------------
500 tl ye bulabilirsin burda üç kişi karar verdik
-----------------------------sağolasın hacı..
-
Hacılar yukarda yazdığım şekilde Toplam 7 bilgisayar var elimde...
Toptan verebilecek olsanız ne kadar para verirdiniz...?
Bir kaç müşteri var biri fiyat verdi ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum bi el atın hele müridler..
-
500 tl cok acımasız olmamıs mı ? İyi bir fiyata satarsın inşallah hocam
-
o bilgisayara 500 verenin aklından şüphe derim 7 tanesini 2500den alacak bi enayi bulursan ne ala.
edit: masa sandalyede varmış o zaman 500 olabilir.3500den ver
-
Hocamm o kişiye akıl vermek istemem ama eğer cafe açacaksa bayilik alırdım giderdim bayiden o paranın üzerine biraz daha ekler sıfır makineler çekerdim ben senin yerine olsam az bilen kişilere satmaya calısırım elden tek tek yada netten satarsan daha yüksek fiyata satabilirsin belki malum dolar da yüksek
-
E6300 işlemci 4 GB Hyprex 2*2 1066 ram 1 gb 4670 ekran kartı ga-g31m-es2l anakart 160 GB harddisk sana 500 tl veriyim ben ne yaptın sen D:
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocamm o kişiye akıl vermek istemem ama eğer cafe açacaksa bayilik alırdım giderdim bayiden o paranın üzerine biraz daha ekler sıfır makineler çekerdim ben senin yerine olsam az bilen kişilere satmaya calısırım elden tek tek yada netten satarsan daha yüksek fiyata satabilirsin belki malum dolar da yüksek
-----------------------------sağolasın hocam mantıklı bişey söylediğin...
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------E6300 işlemci 4 GB Hyprex 2*2 1066 ram 1 gb 4670 ekran kartı ga-g31m-es2l anakart 160 GB harddisk sana 500 tl veriyim ben ne yaptın sen D:
-----------------------------3500 iyidir yani o zaman :)
-
3500 cok ıyıdır ama o fıyatı verceklerını sanmam .
Bilgisayarın ederi 200-250 lıradır. Bılgısayarcıya goturup satsan 150 lıra anca verır. Masa ve sandalyenın kalıtesıne gore normal sartlarda 300-350 lıra arasında degısır.