Böyle Bir Çekim Görmedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de yeni bir şey sandım. Yorumlara bakınca da perde arkası sandım. Bu filmi sinemada izlemiştim 3-4 sene önceydi heralde. Güzel filmdi. Gerçi son durak filmlerinin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı bitiyor. O yüzden birini izlemeniz kafi aslında.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Bu filmin en sevdiğim yanı herkesin ölmesi. Film boyunca kahramanlık yapan çocuk ta 1 saniyede ölüyor figüran da. Herkes eşit :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

yapacağınız köprüyü, göreceğiniz rüyayı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Bu filmin en sevdiğim yanı herkesin ölmesi. Film boyunca kahramanlık yapan çocuk ta 1 saniyede ölüyor figüran da. Herkes eşit :D

İşte bu yaa.. Benimde filmlerde en uyuz olduğum kısım sanki başrol oyuncusu dokunulmaz, şerbetlenmiş.. ikisine de aynı oranda geberme katsayısı veriliyorsa bu güzel bişey.. filmi izleyesim geldi..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

tam kadın gemiye düşecek kurtulacak derken oldu mu şimdi.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

tam kadın gemiye düşecek kurtulacak derken oldu mu şimdi.

geminin kazığı giriyo ne kurtulması
    http://www.youtube.com/watch?v=Q-lsOxk708g

a.koyim herkes öldü

rüyamda bende ölücem muhahaha:)

kaygusuz tarafından 11/Nis/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ee filmden bir parça bu? Bir şey mi kaçırdım?

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

dust in the wind şarkısını burada öğrenmiştik arkadaşla, nerede parazit görsek söylemeye başlarız otomatikmen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

testereyi tek geçerim usta. en azından bi kaçış yolun var ve çok akıllıca sistemler var, böle rastgele kazalar pek inandırıcı gelmiyor, izleyesim de gelmiyor..

rasgele kaza son durak serisinin senaryosuna aykırı birşey yani kazalar rasgele değil hocam :)

rastgele yanlış oldu sanırım. yani orda ardı ardına olan olaylar trilyonda bir ihtimal bile değil bence. o yüzden çok yapmacık geliyor.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ya beyler bu otobüsün içinde kalan son şişman herif otobüsle beraber dikey şekilde düşerken ön cama değilde arka cama yapışması gerekmez mi?

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3508 Toplam Mesaj: 32