Böyle Bir Çekim Görmedim
-
Ben de yeni bir şey sandım. Yorumlara bakınca da perde arkası sandım. Bu filmi sinemada izlemiştim 3-4 sene önceydi heralde. Güzel filmdi. Gerçi son durak filmlerinin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı bitiyor. O yüzden birini izlemeniz kafi aslında.
-
Bu filmin en sevdiğim yanı herkesin ölmesi. Film boyunca kahramanlık yapan çocuk ta 1 saniyede ölüyor figüran da. Herkes eşit :D
-
yapacağınız köprüyü, göreceğiniz rüyayı
-
BeyinAdam bunu yazdı
Bu filmin en sevdiğim yanı herkesin ölmesi. Film boyunca kahramanlık yapan çocuk ta 1 saniyede ölüyor figüran da. Herkes eşit :D
İşte bu yaa.. Benimde filmlerde en uyuz olduğum kısım sanki başrol oyuncusu dokunulmaz, şerbetlenmiş.. ikisine de aynı oranda geberme katsayısı veriliyorsa bu güzel bişey.. filmi izleyesim geldi..
-
tam kadın gemiye düşecek kurtulacak derken oldu mu şimdi.
-
zeybekustasi bunu yazdı
tam kadın gemiye düşecek kurtulacak derken oldu mu şimdi.
geminin kazığı giriyo ne kurtulması
http://www.youtube.com/watch?v=Q-lsOxk708ga.koyim herkes öldü
kaygusuz tarafından 11/Nis/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir
rüyamda bende ölücem muhahaha:) -
Ee filmden bir parça bu? Bir şey mi kaçırdım?
-
dust in the wind şarkısını burada öğrenmiştik arkadaşla, nerede parazit görsek söylemeye başlarız otomatikmen
-
Hakkinen bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
testereyi tek geçerim usta. en azından bi kaçış yolun var ve çok akıllıca sistemler var, böle rastgele kazalar pek inandırıcı gelmiyor, izleyesim de gelmiyor..
rasgele kaza son durak serisinin senaryosuna aykırı birşey yani kazalar rasgele değil hocam :)
rastgele yanlış oldu sanırım. yani orda ardı ardına olan olaylar trilyonda bir ihtimal bile değil bence. o yüzden çok yapmacık geliyor.
-
Ya beyler bu otobüsün içinde kalan son şişman herif otobüsle beraber dikey şekilde düşerken ön cama değilde arka cama yapışması gerekmez mi?