Böyle Bir Evlilik Resmi Olur Mu
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------bizim tosun yani kadir ile o KRO'nun yakından uzaktan alakası yok (kro derken daniel-kro) değil resimdeki hanzo :)
taşşağına koymuş bi ara profile :D
yok yani onla bi alakası :)
-----------------------------o da daniek-kro değil zaten daniel-koo :) neyse konu dışı oldu biraz.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------bu suratla bu kadından anca binek hayvanı olur zaten, dişlere bak ağzı açık tarlaya atsan tarla sürersin.
-----------------------------
olm benimde dişlerim çarpık nolmuş yani.Mühim olan insanlık :D -
u235 bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
bu suratla bu kadından anca binek hayvanı olur zaten, dişlere bak ağzı açık tarlaya atsan tarla sürersin.
olm benimde dişlerim çarpık nolmuş yani.Mühim olan insanlık :D
-----------------------------he la mühüm olan insanlık... bende de 3 tane çürük var...
-
Vay Arkadaş Mükemmel Zeka ürünü Heralde Gerçek değilmiş problem yok o pozu veren kadından ne mal olur amk
-
Resimdeki kadını görünce sex hayatım başlamadan bitti :))
-
hatun halinden pek memnun :D
-
Pikacu bunu yazdı:
he la mühüm olan insanlık... bende de 3 tane çürük var...
-----------------------------9 kanal tedavisi, 5 diş çekim (2 si yarı cerrahi), 22 kaplama ve nerdeyse hepsi dolgu oldu.
22 yaşındayım, 8 sene boyunca günde 5 litreye varan kola içiminde bulundum (ortalama 2.5,3 litredir yaz ayı azıttım).Dişlerimin mna koydum.
Hala insan olduğumu tahmin ediyorum saygılar.
--
birde tedaviyi geçiştirmeyin.3 ay boyunca ağzımda kan+ilaç ile gezdim.Tedavi bittikten 2 ay sonra bile aynı tatları alıyordum.İğrneç birşey.
-
komedi yaw tiplere bak biri mordorun askerlerine benziyo biri simegola (dişlerden) .d
-
g2k bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------bizim tosun yani kadir ile o KRO'nun yakından uzaktan alakası yok (kro derken daniel-kro) değil resimdeki hanzo :)
taşşağına koymuş bi ara profile :D
yok yani onla bi alakası :)
-----------------------------o da daniek-kro değil zaten daniel-koo :) neyse konu dışı oldu biraz.
-----------------------------:) Rene'nin yaptığı bi dil sürçmesinden dolayı kalan bi muhabbet o "kro" hocam :)
-
Cocuk tam bir osmangazili (izmir/bayraklı).