Böyle Bir Fake Yok!! Yemeyen Ekmek Arası Yapsın :D
-
ben geyiq olsun die mynet ve hotmailin ip lerini birbirleriyle deiştirdim :) cafede millet sasırdı :D ortaya asagıdaki gibi bisey çıktı :)
-
NetPoLice
Dostum Hepsi Nasıl Apışmıştır Düşünsene
:D
-
Burada yapacağın şey o makinaya dns server kurup hotmail.com'u o makinada local hostta tanımlamak ve biraz desing yapmak :)
-
bu arada senin yöntemde eğer kendi sitende siten ip üzerine kurulu değil ise o zaman calışmayacaktır bu önce o makinada hotmail.com adı altında bi domain oluşturman lazımki o siteye yönlenen dns adreslerinde hotmail.com'u acsın...
Burada hotmail ile mynetin iplerini değiştirdiğinde acılmasının sebebi bu sitelerin ip tabanlıda calışması...
-
arkadaşım anlattığın olay hoş güzel denedik çalışıyordu. sana bir sorum olacak ben hotmaile birine fake mail atıyorum ve elimdeki fake mailde sağlam çalışıyor kendi bilgisayarımda çalışıyor neyse bu maili attığımda şunu farkettim(maili kendime yolladım) bu maili attığım kişi bunu açtığında bir html sayfası yerine html kodları çalışıyor yani bu fake mail olayı hikaye heralde
-
ienin açığı yaması olmayan pclerdeki gerzekler yiyor :)
-
selam arkadaşlar.hack olayında yeni sayılırım.ilk deneyimim www.merkezkantin.com oldu.zarar vermedim sadece Denyo ile kısa süreli kitledim..bana bu hotmail yazınca mynet açılması olayını izah edebilicek biri varmı? kendi siteme yönlendirmek istiyorum..MSN de bu olayı anlatabilicek varsa lütfen.. şimdiden teşekkürler...haa bu arada bilecikli varsa aranızda tebrik ederim pkk taşlama olayından dolayı
-
harbi gusel yontem ha
-
daylight bunu yazdı:
selam arkadaşlar.hack olayında yeni sayılırım.ilk deneyimim www.merkezkantin.com oldu.zarar vermedim sadece Denyo ile kısa süreli kitledim..bana bu hotmail yazınca mynet açılması olayını izah edebilicek biri varmı? kendi siteme yönlendirmek istiyorum..MSN de bu olayı anlatabilicek varsa lütfen.. şimdiden teşekkürler...haa bu arada bilecikli varsa aranızda tebrik ederim pkk taşlama olayından dolayı
kardeş herşey belli bak söylenen dosyayı aç sonra iede adres satırına misal hotmail.com yazıldı sen hotmail.com yazınca açılmasını istediğin ipyi yazacaksın ancak şunuda eklemek gerekiyor sen bulunduğun serverın sadece ipsini diil adreside yazacaksınki iis gelen talebi devam ettirebilsinip/siteadresim.com/hack.asp hotmail.com gibi kullanacaksın
-
masaüstüne fakeinizi www.hotmail.com diye (www.hotmail.com.htm) kaydedip deneyin bi de gizleyin bakın neler oluyor :)