folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Böyle Bir Script Yazsam Kullanan Olur Mu ? Facebook-Youtube-Wordpress

Böyle Bir Script Yazsam Kullanan Olur Mu ? Facebook-Youtube-Wordpress

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Şuan böyle bir scriptin üzerinde çalışıyorum. Alan olur mu ? Ona göre biraz daha hızlandırcam bu işi.

Aylık 19 TL kullanma ücreti olacak. 

Özellikler 

Facebook , youtube, wordpress sitelerinizi sizi için yönetir, sizin için içerik ekler.

Özellikler

* Farklı facebook ve youtube hesaplarınızdaki sayfa ve kanalları tek programda yönetirsiniz.

* Her sayfa ve kanal içerin farklı kuyruk olarak yönetirsiniz. 

* Hemen yada isteğiniz bir zamanda paylaşırsınız.

* Kaynak olarak verdiğiniz facebook veya youtube linkinden video veya gönderiyi sizin için indirir başlık ve açıklamaları ile yükler. 

* Kaynak olarak verdiğiniz facebook sayfası ve youtube kanalındaki bütün videoları veya gönderileri tek seferda kuyruğa alabilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Hocam içerik ekleyecek ve yönetecek kısmını daha detaylı açıklarsan iyi olur, zira botextra.com uploadextra.com siteleri dediğin işleri gerçekleştiriyor. İstediğin yerden video indirip youtube telif olayını aşmanı da sağlıyor. Yazacağın şey kelime değiştirip özgünleştirme olayını vs içerisinde barındıracaksa, wordpress sitenin gidişatına göre bir algoritma ile tavsiyeler verecekse, ayrıca ayda 3-4 özgün makale ücretsiz sunulacaksa tutabilir. Bu tavsiye olayını da şöyle düşündüm webmaster araçlarında sıralama, seo puanı, site hızı vs gösteriliyor ya o tarzda siteye hangi konuları eklersen daha çok ilgi görür ne tarz makaleler ekleyebilirsin gibi öneriler sunabilirsin. Ayrıca eklenti önerileri, sunucu güvenliği önerileri vs olabilir. https://www.keyword.io/ bu site için bir bot yazıp istenilen kelimelerdeki revaçta olan kombinasyonları çekersin ekranda da bu kelimeler hakkında makale yaz dersin. Diğer sitelerden farkının olması gerekiyor neticede 

wordpress siteden kastın hosta kurulmuş olan mı yoksa *.wordpress.com mu anlamadım ancak ben hosta kurulu olan üzerinden konuştum.

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Hocam içerik ekleyecek ve yönetecek kısmını daha detaylı açıklarsan iyi olur, zira botextra.com uploadextra.com siteleri dediğin işleri gerçekleştiriyor. İstediğin yerden video indirip youtube telif olayını aşmanı da sağlıyor. Yazacağın şey kelime değiştirip özgünleştirme olayını vs içerisinde barındıracaksa, wordpress sitenin gidişatına göre bir algoritma ile tavsiyeler verecekse, ayrıca ayda 3-4 özgün makale ücretsiz sunulacaksa tutabilir. Bu tavsiye olayını da şöyle düşündüm webmaster araçlarında sıralama, seo puanı, site hızı vs gösteriliyor ya o tarzda siteye hangi konuları eklersen daha çok ilgi görür ne tarz makaleler ekleyebilirsin gibi öneriler sunabilirsin. Ayrıca eklenti önerileri, sunucu güvenliği önerileri vs olabilir. https://www.keyword.io/ bu site için bir bot yazıp istenilen kelimelerdeki revaçta olan kombinasyonları çekersin ekranda da bu kelimeler hakkında makale yaz dersin. Diğer sitelerden farkının olması gerekiyor neticede 

wordpress siteden kastın hosta kurulmuş olan mı yoksa *.wordpress.com mu anlamadım ancak ben hosta kurulu olan üzerinden konuştum.

sadece facebooka ele alıyım o zaman  hocam.

Facebook sayfanız var.  sürekli video yada fotoğraf ile büyütmeniz lazım.şuan bunu otomatik yükleme yapan program yok.

Bu script sayesinde     istediğin facebook sayfasındaki tüm videoları tek tıklama ile indireceksin. ve kendi sayfanda istediğin saatte  paylaşabilceksin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Facebook sayfanız var.  sürekli video yada fotoğraf ile büyütmeniz lazım.şuan bunu otomatik yükleme yapan program yok.

Bu script sayesinde     istediğin facebook sayfasındaki tüm videoları tek tıklama ile indireceksin. ve kendi sayfanda istediğin saatte  paylaşabilceksin. 

Bu zamana kadar hiç facebook ile uğraşmadığım için tam olarak nasıl etkileşim arttılır bilmiyorum ancak sadece video ekleme dışında başka seçenekler de sunmak lazım. Bir de bildiğim kadarıyla sosyal medya hesaplarını ortak bi havuzda yönetebileceğiniz bazı siteler var. Bu konuya biraz daha kafa yormak gerekiyor aklıma bir şey gelirse konuya yazarım

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    LinkinMeTiN bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Bu zamana kadar hiç facebook ile uğraşmadığım için tam olarak nasıl etkileşim arttılır bilmiyorum ancak sadece video ekleme dışında başka seçenekler de sunmak lazım. Bir de bildiğim kadarıyla sosyal medya hesaplarını ortak bi havuzda yönetebileceğiniz bazı siteler var. Bu konuya biraz daha kafa yormak gerekiyor aklıma bir şey gelirse konuya yazarım

Gelişmelere açığım yaz hocam her zaman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

R10da satabilirsin hocam.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba Hocam, Bu dediğin tarz calisan siteler var hatta bizim stajyerin bitirme odevi bu tarz bir şeydi. Olayın içine bazi akıllı algoritmalar da koymak gerek diye düşünüyorum. Kıza da anlatmıştım önemsememişti. Mesaja videolara gelen yorumların gruplanması bazı anahtar kelimelere göre filtrelenmesi. Memnunum / Memnun değilim. gibi kelimeleri baz alabilir kisinin kendi filtrelerini regExp gibi oluşturmasına izin verebilirsin. 
    Hazır cevaplar ile bu yorumlara cevap verdirtip kurumsal anlamda düşündüğünde kişinin belirlediği bir url'ye datayı json vs gibi bir formatta post ettirebilirsin bu sayede kendi crm yazılımları ile entegrasyon yapılabiir ve senin uygulamanı kullanan kisiler bu bilgileri kendi sistemlerine cekebilirler.

Yada WebApi desteki verebilirsin ki söyle ben X erp yazılımı kullanarak bu dediğin işlemleri yapabiliyim seni getway olarak kullanayim. Bu şu demek. ben kendim yazsam Facebook'un her guncellemesınde tekrar tazmam gerekecek ama seni getway yaparsan senin interface'ın sabit kalacak sen arka yuzu tekrar yazarsan da beni ilgilendirmez. (kurumsal düşünmeye çalıştım ama sacmalamiş ta olabilirim.)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Merhaba Hocam, Bu dediğin tarz calisan siteler var hatta bizim stajyerin bitirme odevi bu tarz bir şeydi. Olayın içine bazi akıllı algoritmalar da koymak gerek diye düşünüyorum. Kıza da anlatmıştım önemsememişti. Mesaja videolara gelen yorumların gruplanması bazı anahtar kelimelere göre filtrelenmesi. Memnunum / Memnun değilim. gibi kelimeleri baz alabilir kisinin kendi filtrelerini regExp gibi oluşturmasına izin verebilirsin. 
    Hazır cevaplar ile bu yorumlara cevap verdirtip kurumsal anlamda düşündüğünde kişinin belirlediği bir url'ye datayı json vs gibi bir formatta post ettirebilirsin bu sayede kendi crm yazılımları ile entegrasyon yapılabiir ve senin uygulamanı kullanan kisiler bu bilgileri kendi sistemlerine cekebilirler.

Yada WebApi desteki verebilirsin ki söyle ben X erp yazılımı kullanarak bu dediğin işlemleri yapabiliyim seni getway olarak kullanayim. Bu şu demek. ben kendim yazsam Facebook'un her guncellemesınde tekrar tazmam gerekecek ama seni getway yaparsan senin interface'ın sabit kalacak sen arka yuzu tekrar yazarsan da beni ilgilendirmez. (kurumsal düşünmeye çalıştım ama sacmalamiş ta olabilirim.)

hangi site var hocam ? Onlardan birkaç özellik çalıyım o zaman.

Dediğim gibi bu şuan için v1. Gitgide büyücek ve gelişecek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

projenin gideri var, şahsen ben kullanırım, demo paneli varmı hocam ?

DevilKingtr tarafından 05/Ara/16 09:01 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

projenin gideri var, şahsen ben kullanırım, demo paneli varmı hocam ?

basit bir arayüzü olacak hocam panel  yok yani. 

Çok fazla kullanan çıkmayacak anladığım kadarıyla ^^

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Başka kullanacak olan ? 

Toplam Hit: 2019 Toplam Mesaj: 14
wordpress youtube youtube facebok